Milliók kedvenc gasztromagazinja! (x)

Immár ötödik hónapja főzünk közösen sok ezer ismeretlen ismerőssel. Mi adjuk a recepteket, az Olvasók a bizalmat. A borítón bárányborda cukkinisalátával, amivel magunkat és a barátainkat is megvendégelhetjük.

Jót enni bármikor lehet!

A BBC GoodFood Világkonyha nem akar mást, mint megmutatni, hogy a jó étel mindenkit összehoz, és hogy jót enni bármikor lehet. Otthon is. Sőt, otthon igazán!A legegyszerűbb tésztaételtől kezdve a vegetáriánus ételeken át, a különleges bélszínig, a családi vacsoráktól kezdve, a süteményeken át, egészen az ünnepi lakomákig, receptek garmadája várja az otthoni szakácsokat. Ráadásul változatos kombinációkban, úgy, hogy azt bárki könnyedén elkészítheti.

Gyorsan és könnyedén

Ha valami finom ételre vágyik, de nem szeretne túl sok időt tölteni a konyhában, ha különleges fogásokkal szeretné meglepni a vendégeit, ha stressz nélkül, könnyedén szeretné elkészíteni a hétköznapi és ünnepi menüket, ha kíváncsi a világ leghíresebb séfjeinek, a hazai gasztrovilág kiemelkedő egyéniségeinek titkaira, ismert és közkedvelt magyar személyiség gasztroélményeire, kedvenc ételeire, olvassa, forgassa a BBC GoodFood Világkonyha magazint.

A többszörösen kipróbált receptek, látványos fotók, közérthető leírások minden segítséget megadnak ahhoz, hogy stressz nélkül, könnyedén és szórakoztatóan készíthessünk elegáns menüket, kipróbáljunk új fogásokat, ismét felfedezzük a főzés örömét és finomat együnk egész héten.Mert enni jó! Csak nem mindegy, hogy mit, mikor, kivel és milyen áron.A lényeg: szorítsanak helyet a konyhapulton a BBC GoodFood magazinnak, hogy mindig kéznél lehessen.

Kövessen minket a Facebookon itt >>

Fizessen elő a BBC GoodFood Világkonyha magazinra itt >>

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...