Mila Kunis és Ashton Kutcher konyhája gyönyörű fényárban úszik egész nap

A sztárpár luxustanyája maga az álom, amiben talán a konyha az egyik legfantasztikusabb helyiség.

Mila Kunis és Ashton Kutcher az Architectural Digest magazinnak mutatta meg fényűző otthonát. A kéthektáros területen fekvő házuk szinte minden négyzetmétere gyönyörű fényárban úszik. A sztárpár arra törekedett, hogy ne csak simán egy házat építsenek fel, inkább egy otthont alkossanak: ehhez az első lépés az volt, hogy hatalmas ablakokra voksoltak.

Azt szerettük volna, hogy a ház úgy nézzen ki, mint egy régi istálló, valami, ami évtizedek óta létezik, de később házzá alakítottak át. De modernnek és relevánsnak is kellett lennie.

Konyhájukba fekete bútorokat válogattak, a konyhaszigetük fölött négy hatalmas üvegburával rendelkező lámpa lóg, ami este is jól bevilágítja a helyiséget.

Kisebb étkezőbútoraik picit régies hatást keltenek, különösen az alattuk lévő szőnyegnek köszönhetően.

Nem kicsi étkezőjük tényleg teljesen olyan, mintha egy istállóból lett volna átalakítva lakrésszé. Kissé elegáns teszi, hogy egy hatalmas versenyzongora is helyet kapott itt, sőt, egy íróasztal is.


Még több sztárlakás:

Forrásunk volt.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...