Csatlakozz a Milkához, és segítsd a Mikulásgyár munkáját!

Támogasd a Milkával közösen idén te is a mélyszegénységben élő családokat, csatlakozz a Mikulásgyár minden évben megrendezésre kerülő adománygyűjtéséhez!

Forró leves, ínycsiklandó főétel, köretek kavalkádja és az elmaradhatatlan desszertek, bejgli és zserbó kipukkadásig. Egy átlagos magyar családnál ezek a fogások megtalálhatók karácsonykor az ünnepi asztalon. Sajnos azonban sokan vannak olyanok, akiknek ezek a napok is didergősen és éhesen telnek, a nagy lakomák helyett csak szerény harapnivalókkal. Őket, a mélyszegénységben élő családokat támogatja minden évben, így idén is a Mikulásgyár.

A mélyszegénységben élő családokat támogatja minden évben, így idén is a Mikulásgyár

A kezdeményezéshez most a Milka csapata is csatlakozik. Idén karácsonykor a márka arra bátorít, hogy adjunk azoknak, akik a legtöbbet nyújtják másoknak. Ezért döntött úgy, hogy a Mikulásgyár szervezőinek munkájához anyagi támogatással járul hozzá, az adományozókat pedig egy kis meglepetéssel, forrócsokival és édességgel várja a gyűjtés időszakának két hétvégéjén, december 2. és 4., illetve 9. és 11. között.

Segítsd a rászorulókat tisztítószerekkel és tartós élelmiszerekkel!

Csatlakozz te is az adományozók sorához, és segítsd a rászorulókat tisztítószerekkel és tartós élelmiszerekkel (pl. konzervek, tészták, rizs, krumpli, olaj, liszt, cukor, édesség és alma), hogy az ő otthonukban is aggodalmaktól mentesen telhessenek az ünnepek!

A Milka igyekszik az adakozás örömét még édesebbé tenni

A csomagok gyűjtése mellett a Mikulásgyár számos programmal, például koncertekkel várja az érdeklődőket, így szuper közösségi program lehet az adományok leadása. A Milka pedig igyekszik az adakozás örömét még édesebbé tenni.

Mikor várnak rád?

December 2. és 4. között illetve december 9. és 11. között

Péntekenként 14:00-től 20:00-ig, szombatonként és vasárnaponként 12:00-től 20:00-ig!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...