Csatlakozz a Milkához, és segítsd a Mikulásgyár munkáját!

Támogasd a Milkával közösen idén te is a mélyszegénységben élő családokat, csatlakozz a Mikulásgyár minden évben megrendezésre kerülő adománygyűjtéséhez!

Forró leves, ínycsiklandó főétel, köretek kavalkádja és az elmaradhatatlan desszertek, bejgli és zserbó kipukkadásig. Egy átlagos magyar családnál ezek a fogások megtalálhatók karácsonykor az ünnepi asztalon. Sajnos azonban sokan vannak olyanok, akiknek ezek a napok is didergősen és éhesen telnek, a nagy lakomák helyett csak szerény harapnivalókkal. Őket, a mélyszegénységben élő családokat támogatja minden évben, így idén is a Mikulásgyár.

A mélyszegénységben élő családokat támogatja minden évben, így idén is a Mikulásgyár

A kezdeményezéshez most a Milka csapata is csatlakozik. Idén karácsonykor a márka arra bátorít, hogy adjunk azoknak, akik a legtöbbet nyújtják másoknak. Ezért döntött úgy, hogy a Mikulásgyár szervezőinek munkájához anyagi támogatással járul hozzá, az adományozókat pedig egy kis meglepetéssel, forrócsokival és édességgel várja a gyűjtés időszakának két hétvégéjén, december 2. és 4., illetve 9. és 11. között.

Segítsd a rászorulókat tisztítószerekkel és tartós élelmiszerekkel!

Csatlakozz te is az adományozók sorához, és segítsd a rászorulókat tisztítószerekkel és tartós élelmiszerekkel (pl. konzervek, tészták, rizs, krumpli, olaj, liszt, cukor, édesség és alma), hogy az ő otthonukban is aggodalmaktól mentesen telhessenek az ünnepek!

A Milka igyekszik az adakozás örömét még édesebbé tenni

A csomagok gyűjtése mellett a Mikulásgyár számos programmal, például koncertekkel várja az érdeklődőket, így szuper közösségi program lehet az adományok leadása. A Milka pedig igyekszik az adakozás örömét még édesebbé tenni.

Mikor várnak rád?

December 2. és 4. között illetve december 9. és 11. között

Péntekenként 14:00-től 20:00-ig, szombatonként és vasárnaponként 12:00-től 20:00-ig!

Legújabb receptek

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Díszített focaccia sajtkrémes alappal

Én a tésztából tettem el egy darabot, és fonást is készítettem rá. Tetszőlegesen díszítettem, saját ötlet alapján. Nagyon finom ízt ad neki a rozmaringág. Úgy összességében az ...

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

5 medvehagyma-lelőhely országszerte, ha te magad szednéd

A medvehagyma igazi tavaszi csemege, ami remekül feldobja a már megszokott ízeket, ezért érdemes belecsempészni néhány ételbe, legalább kísérletező jelleggel. Március vége és április eleje hagyományosan a medvehagymaszezon legmeghatározóbbja, szóval irány az erdő, ha magad szednéd!

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti vendégváró őzgerinc

Mostanában nincsenek túl jó napjaim. Arra gondoltam, hogy legalább összeállítom a húsvéti menüt, hátha ez feldob egy kicsit. Egyébként is épp itt is az ideje a tervezgetésnek, hisz ...

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!