Június 1-jétől új emberrel bővült a kisharsányi GÓRÉ étterem csapata. Mészáros Ádámot nem igazán kell bemutatni a gasztronómia iránt rajongók számára, hiszen fiatal kora ellenére a nemzetközileg is elismert séf pályafutását Michelin-csillagok kövezik ki. A GÓRÉban új feladatok várnak rá, innovációs és stratégiai séfként segíti a falusi fine diningban utazó étterem munkáját.
Mészáros Ádám csatlakozott a GÓRÉ csapatához
Mészáros Ádám már bemutatkozott az idei Gourmet Fesztiválon és a pannonhalmi ART Pikniken a Góré színeiben. Hogy miként került a csapatba, arról Balogh Ildikó, a GÓRÉ tulajdonosa mesélt:
Mi nem az eredményei miatt fogadjuk óriási szeretettel, hanem azért, mert amikor a főzésről beszél, épp úgy csillog a szeme, mint a miénk, és mint tudjuk, a világot a csillogó szempárok viszik előrébb.
Ádám kisgyermekkorától tudja, hogy az ő otthona a konyhában van. Tehetségének kibontakozása nem sokat váratott magára: már huszonévesen beírta magát a nemzetközi gasztronómia legnagyobbjai közé.
Megjárta a legnívósabb hazai éttermeket, elnyerte a legrangosabb díjakat, miközben az elismerésekre csupán eszközként tekint. Egy Michelin-csillag számára nem a professzionalitásának falra függeszthető bizonyítéka, hanem egy ajtó, ami utat nyit a fejlődésnek.
Azon kevesek egyike, aki nem a jelen sikerére hajt, hanem a jövő generációinak is szeretne maradandót alkotni. A sors furcsa fintora, hogy a GÓRÉ executive séfjével, Kállai Csabival a középiskola óta ismerik és szeretik egymást, így az eredményes közös munkát az emberi kapcsolódás is támogatja majd - tette hozzá Ildikó.
Mészáros Ádám mint innovációs és stratégiai séf elsősorban a GÓRÉ-koncepció teljessé tételéért dolgozik az elkövetkezendő időszakban.
Címlapfotó: GÓRÉ / Facebook