Elismert magyar séf csatlakozott a GÓRÉ étterem csapatához

Június 1-jétől új emberrel bővült a kisharsányi GÓRÉ csapata, aki innovációs és stratégiai séfként segíti majd a falusi fine diningban utazó étterem munkáját.

Június 1-jétől új emberrel bővült a kisharsányi GÓRÉ étterem csapata. Mészáros Ádámot nem igazán kell bemutatni a gasztronómia iránt rajongók számára, hiszen fiatal kora ellenére a nemzetközileg is elismert séf pályafutását Michelin-csillagok kövezik ki. A GÓRÉban új feladatok várnak rá, innovációs és stratégiai séfként segíti a falusi fine diningban utazó étterem munkáját.

Mészáros Ádám innovációs és stratégiai séfként lesz a Góré állandó csapatának tagja / Fotó: GÓRÉ / Facebook

Mészáros Ádám csatlakozott a GÓRÉ csapatához

Mészáros Ádám már bemutatkozott az idei Gourmet Fesztiválon és a pannonhalmi ART Pikniken a Góré színeiben. Hogy miként került a csapatba, arról Balogh Ildikó, a GÓRÉ tulajdonosa mesélt

Mi nem az eredményei miatt fogadjuk óriási szeretettel, hanem azért, mert amikor a főzésről beszél, épp úgy csillog a szeme, mint a miénk, és mint tudjuk, a világot a csillogó szempárok viszik előrébb.

Mészáros Ádám megjárta a legnívósabb hazai éttermeket / Fotó: GÓRÉ / Facebook

Ádám kisgyermekkorától tudja, hogy az ő otthona a konyhában van. Tehetségének kibontakozása nem sokat váratott magára: már huszonévesen beírta magát a nemzetközi gasztronómia legnagyobbjai közé.

Megjárta a legnívósabb hazai éttermeket, elnyerte a legrangosabb díjakat, miközben az elismerésekre csupán eszközként tekint. Egy Michelin-csillag számára nem a professzionalitásának falra függeszthető bizonyítéka, hanem egy ajtó, ami utat nyit a fejlődésnek.

A séf a jövő generációinak is szeretne maradandót alkotni / Fotó: GÓRÉ / Facebook

Azon kevesek egyike, aki nem a jelen sikerére hajt, hanem a jövő generációinak is szeretne maradandót alkotni. A sors furcsa fintora, hogy a GÓRÉ executive séfjével, Kállai Csabival a középiskola óta ismerik és szeretik egymást, így az eredményes közös munkát az emberi kapcsolódás is támogatja majd - tette hozzá Ildikó.

Mészáros Ádám mint innovációs és stratégiai séf elsősorban a GÓRÉ-koncepció teljessé tételéért dolgozik az elkövetkezendő időszakban.

Címlapfotó: GÓRÉ / Facebook

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...