Meryl Streep így tartja magát formában 70 évesen

A háromszoros Oscar- és nyolcszoros Golden Globe-díjas színésznő 70 felett is csodálatosan néz ki. Meryl Streep nem hisz a plasztikai műtétekben, de az étrendjére odafigyel.

Meryl Streep egyáltalán nem úgy néz ki, és nem úgy viselkedik, mint egy átlagos hetvenéves nagymama. Az amerikai színésznő a mai napig aktív, és bár a ráncok fognak rajta, korát meghazudtolva nyújt zseniális alakításokat a mozivásznon – és még mindig gyönyörű!

A hollywoodi sztár valószínűleg nem egy különleges bájital miatt fiatalos, amit a„Jól áll neki a halál”című filmből sikerült beszereznie, és nem is Bruce Willisnek köszönheti tökéletes vonásait. A színésznő titka egyszerűen a természetesség, állítása szerint az arcbőrére pedig nem használ semmit!

Meryl Streep a plasztikai műtétekben sem hisz, ráncai természetesek. Soha nem feküdne kés alá, és lehetőleg nem ér az arcához kézzel, csak a sminkecsettel. Világos bőre miatt a kaliforniai napsütést is próbálja kerülni.

Nem iszik alkoholt, tudatosan étkezik

Az amerikai színésznő azt vallja, hogy a szépség belülről fakad. Mindenesetre, amennyire tud, odafigyel az életmódjára és az egészségére. Sokat jár úszni és nagyon ritkán iszik alkoholt.

Meryl Streep két évtizede még a ketogén diétára esküdött. 1997-ben szerepelt a „Mindenekelőtt sohasem ártok” című filmben, amelyben egy epilepsziás fiú édesanyját játssza, akinek gyógyulásában az említett diéta segített.Mára azonban egyszerűen megtanult tudatosan táplálkozni. Mindenevő, és nincs kedvenc étele, ahogy kedvenc színe és rendezője sem. Főleg bioélelmiszereket fogyaszt, mert fontosnak tartja a fenntarthatóságot és saját egészségét.

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

via és via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...