Meryl Streep így tartja magát formában 70 évesen

A háromszoros Oscar- és nyolcszoros Golden Globe-díjas színésznő 70 felett is csodálatosan néz ki. Meryl Streep nem hisz a plasztikai műtétekben, de az étrendjére odafigyel.

Meryl Streep egyáltalán nem úgy néz ki, és nem úgy viselkedik, mint egy átlagos hetvenéves nagymama. Az amerikai színésznő a mai napig aktív, és bár a ráncok fognak rajta, korát meghazudtolva nyújt zseniális alakításokat a mozivásznon – és még mindig gyönyörű!

A hollywoodi sztár valószínűleg nem egy különleges bájital miatt fiatalos, amit a„Jól áll neki a halál”című filmből sikerült beszereznie, és nem is Bruce Willisnek köszönheti tökéletes vonásait. A színésznő titka egyszerűen a természetesség, állítása szerint az arcbőrére pedig nem használ semmit!

Meryl Streep a plasztikai műtétekben sem hisz, ráncai természetesek. Soha nem feküdne kés alá, és lehetőleg nem ér az arcához kézzel, csak a sminkecsettel. Világos bőre miatt a kaliforniai napsütést is próbálja kerülni.

Nem iszik alkoholt, tudatosan étkezik

Az amerikai színésznő azt vallja, hogy a szépség belülről fakad. Mindenesetre, amennyire tud, odafigyel az életmódjára és az egészségére. Sokat jár úszni és nagyon ritkán iszik alkoholt.

Meryl Streep két évtizede még a ketogén diétára esküdött. 1997-ben szerepelt a „Mindenekelőtt sohasem ártok” című filmben, amelyben egy epilepsziás fiú édesanyját játssza, akinek gyógyulásában az említett diéta segített.Mára azonban egyszerűen megtanult tudatosan táplálkozni. Mindenevő, és nincs kedvenc étele, ahogy kedvenc színe és rendezője sem. Főleg bioélelmiszereket fogyaszt, mert fontosnak tartja a fenntarthatóságot és saját egészségét.

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

via és via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...