Heti Horoszkòp: ezért az ételért a kígyózó sort is kiálltad a sulimenzán

A heti horoszkóp ezúttal a sulikezdés időszakára reflektálva kedvenc retró sulimenzás fogásodat fedi fel a nagyérdemű előtt! Mi az az étel, amiért bármilyen hosszúságú sort kiálltál anno?

A sulimenzákat divat utálni visszamenőleg is, pedig mindenkinek volt kedvence, sőt, sokan mai napig visszasírnak egy-egy receptet, és próbálják megfejteni többek közt a kellemesen folyós tejbegríz titkát. Lássuk, mi volt az az étel, amit, ha menüre tűztek a konyhásnénik anno a suliban, te azonnal rohantál ebédszünetben, és kiálltad a sort akkor is, ha millióan álltak előtted! Mi a te csillagjegyed iskolamenzás kedvence?

Kattints a képre, és nyílik a galéria!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több horoszkóp itt:

Legújabb receptek

Egyszerű csokis perec

Igen, ezt a retro édességet otthon, a saját konyhánkban is elkészíthetjük: omlós tésztája, roppanós csokiborítása rögtön visszarepít minden beleharapót a rég elfeledett ...

Sajtos perec omlósan

A legédesebb sós vendégváró receptjét találhatjuk itt: a klasszikus sajtos perecét. Omlós tésztából készül, kiszúrásához egy különleges forma kell, de ezt leszámítva ...

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...