8 alapanyag, ami jót tesz a memóriánknak

A kor előrehaladtával szinte elkerülhetetlen, hogy az agyunk egy kicsit másképp, kisebb fordulatszámon működjön. Akadnak azonban olyan praktikák, amelyekkel lelassíthatjuk ezt a folyamatot – ezek közül a legkellemesebb kétségtelenül a megfelelő élelmiszerek fogyasztása.

Nézzük, milyen alapanyagokat érdemes beépíteni az étrendünkbe, ha szeretnénk a maximumon tartani a memóriánkat, valamint megelőzni az életkorral összefüggő szellemi hanyatlás első jeleinek felbukkanását. Ezek az élelmiszerek segítenek abban, hogy jó legyen a memóriánk.

Forrásunk volt.


Még több cikk az egészségről:

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...