Ezeket a balatoni vendéglátóhelyeket látogatta meg Mel Gibson

A színész jelenleg Magyarországon forgat, és ha már itt van, igyekszik minél több helyre ellátogatni. Két fantasztikus vendéglátóhelyet is felkeresett a Balatonnál.

Mel Gibson jelenleg a John Wick-filmek előzménysorozatát, a The Continentalt forgatja Budapesten – írja a 24.hu. A színész az elmúlt pár napban a Balaton környékét fedezte fel családjával, és ha már arra jártak, betértek néhány remek helyre.

Az első megálló a Jásdi Borterasz volt, ahol a Blikk információi szerint végigkóstolta a kínálatot, majd bevásárolt a felsőkategóriás csúcsborokból.

Teljesen váratlanul ért mindenkit a látogatása. Nem számítottunk az érkezésére, de nagyon örültünk neki. Én sajnos nem voltam ott az üzletben, csak a kollégám beszámolójára tudok támaszkodni. Majd egy órát volt ott, és beszélgetett. Nagyon közvetlen volt, a végén, amikor közös fotóra kérték, még meg is lepődött, hogy felismerték

– mesélte a Blikknek Jásdi István, a borászat tulajdonosa.

A második megálló a Fricska volt, ami Veszprémben található.

Nagy megtiszteltetés a Fricskának, nagy öröm a csapatnak, hogy Mel Gibson beugrott hozzánk ebédelni, és nagy boldogság, hogy egy közös képen összeállt a kollégákkal. Várjuk vissza szeretettel, mert a szabadnapos fricskások most nagyon szomorúak!

– írja a Fricska étteremlakás a Facebook-oldalán. Kíváncsian várjuk, legközelebb hol fog felbukkanni!


Ezek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...