Ezeket a balatoni vendéglátóhelyeket látogatta meg Mel Gibson

A színész jelenleg Magyarországon forgat, és ha már itt van, igyekszik minél több helyre ellátogatni. Két fantasztikus vendéglátóhelyet is felkeresett a Balatonnál.

Mel Gibson jelenleg a John Wick-filmek előzménysorozatát, a The Continentalt forgatja Budapesten – írja a 24.hu. A színész az elmúlt pár napban a Balaton környékét fedezte fel családjával, és ha már arra jártak, betértek néhány remek helyre.

Az első megálló a Jásdi Borterasz volt, ahol a Blikk információi szerint végigkóstolta a kínálatot, majd bevásárolt a felsőkategóriás csúcsborokból.

Teljesen váratlanul ért mindenkit a látogatása. Nem számítottunk az érkezésére, de nagyon örültünk neki. Én sajnos nem voltam ott az üzletben, csak a kollégám beszámolójára tudok támaszkodni. Majd egy órát volt ott, és beszélgetett. Nagyon közvetlen volt, a végén, amikor közös fotóra kérték, még meg is lepődött, hogy felismerték

– mesélte a Blikknek Jásdi István, a borászat tulajdonosa.

A második megálló a Fricska volt, ami Veszprémben található.

Nagy megtiszteltetés a Fricskának, nagy öröm a csapatnak, hogy Mel Gibson beugrott hozzánk ebédelni, és nagy boldogság, hogy egy közös képen összeállt a kollégákkal. Várjuk vissza szeretettel, mert a szabadnapos fricskások most nagyon szomorúak!

– írja a Fricska étteremlakás a Facebook-oldalán. Kíváncsian várjuk, legközelebb hol fog felbukkanni!


Ezek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...