Egy mekis dolgozó elárulta, mit kapnak az undok vendégek

Érdemes kedvesnek lenni a mekis kiszolgálókkal, hiszen mégis csak tőlük függ, mikor, milyen ételt kapunk.

Ismét kitálalt a McDonald’s egyik volt dolgozója. A brit alkalmazott TikTok-oldalán tett közzé egy videót (ami azóta már nem elérhető), amelyben elmeséli, mi zajlik a gyorsétterem konyháján. A 24.hu cikke szerint a fiatal lány azután tálalt ki, miután kilépett a mekiből.

A másfél milliós megtekintésű felvételből kiderül, hogy ha valaki vegetáriánus ételt rendel, ne számítson arra, hogy az soha nem fog hússal érintkezni, hiszen ezeket az ételeket ugyanott készítik el, mint a húsosokat.

Az ex-dolgozó szerint jeget sem érdemes kérni az italunkba, mivel nem ritkán a földre esett jeget is visszadobják a többi jég közé.

Egy mekis dolgozó elárulta, mit kapnak a bunkó vendégek

Azt is elárulta, hogyan állnak „bosszút” a bunkó vendégeken. Bár a főnök utasítását követve kedvesek velük is, ez nem jelenti azt, hogy ne vehetnének revansot. Az ilyen vásárlók rendelése, hogy, hogy nem, sokkal lassabban készül el, az autós vevőket pedig a várakozó parkolóba küldik, és hagyják, hogy hosszasan strázsáljanak, a kajájukra várva.

Érdemes tehát a gyorséttermi dolgozókkal (is) kedvesnek lenni, hiszen így jó pár perc várakozást megspórolhatunk magunknak!


Még több meki:

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...