Egy mekis dolgozó elárulta, mit kapnak az undok vendégek

Érdemes kedvesnek lenni a mekis kiszolgálókkal, hiszen mégis csak tőlük függ, mikor, milyen ételt kapunk.

Ismét kitálalt a McDonald’s egyik volt dolgozója. A brit alkalmazott TikTok-oldalán tett közzé egy videót (ami azóta már nem elérhető), amelyben elmeséli, mi zajlik a gyorsétterem konyháján. A 24.hu cikke szerint a fiatal lány azután tálalt ki, miután kilépett a mekiből.

A másfél milliós megtekintésű felvételből kiderül, hogy ha valaki vegetáriánus ételt rendel, ne számítson arra, hogy az soha nem fog hússal érintkezni, hiszen ezeket az ételeket ugyanott készítik el, mint a húsosokat.

Az ex-dolgozó szerint jeget sem érdemes kérni az italunkba, mivel nem ritkán a földre esett jeget is visszadobják a többi jég közé.

Egy mekis dolgozó elárulta, mit kapnak a bunkó vendégek

Azt is elárulta, hogyan állnak „bosszút” a bunkó vendégeken. Bár a főnök utasítását követve kedvesek velük is, ez nem jelenti azt, hogy ne vehetnének revansot. Az ilyen vásárlók rendelése, hogy, hogy nem, sokkal lassabban készül el, az autós vevőket pedig a várakozó parkolóba küldik, és hagyják, hogy hosszasan strázsáljanak, a kajájukra várva.

Érdemes tehát a gyorséttermi dolgozókkal (is) kedvesnek lenni, hiszen így jó pár perc várakozást megspórolhatunk magunknak!


Még több meki:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...