Megnyitotta első boltját Magyarországon a svájci csokoládénagyhatalom

Eljött az idő! Megnyitotta első márkaboltját Magyarországon a svájci Lindt. Mutatjuk, hogy hol juthattok hozzá a finomságokhoz. 

Hazánkban terjeszkedik üzlethálózatával a svájci csokoládék gyártója és a prémium szegmens vezető szereplője, a Lindt & Sprüngli. Az első hazai üzlet április 5-én nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt, Budapesten, az Allee Bevásárlóközpontban.

A bolt óriási választékkal várja a vásárlókat. Kapható lesz a kedvelt pisztáciás és étcsokis Lindor, a Lindt mogyorókrém és a húsvéti szezon alkalmából a Lindt csokinyuszi is. A nyitás óráiban óriási tömeg lepte el a boltot. A Facebookonis rengetegenjelezték, hogy ellátogatnak ma a boltba, így érdemes sietni, ha csokihoz akarunk jutni.

Körülbelül egy éve jött a nagy bejelentés, hogy hazánkban is boltot nyit a kedvelt svájci csokimárka. A Lindt regionális stratégiájának része a márka magyarországi jelenlétének fejlesztése.

A Svájcból származó, prémium minőségű csokoládémárka népszerűsége az 1800-as évek óta töretlenül ível felfelé. A Lindt világszerte több mint 400 üzlettel rendelkezik, és most már Magyarországon is.

Ezeket olvastad már?

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

40 éves lett az IKEA legendás húsgolyója, mi pedig kimentünk...

Aki életében járt már IKEA áruházban, minden bizonnyal kóstolta a legendás húsgolyójukat is, sőt, elképzelhetőnek tartom, hogy otthonra is vásárolt belőle. Azt azonban kevesen tudják, kinek köszönhetjük ezt a mára ikonikussá vált fogást, hogy mit testesít meg a tányérra halmozott golyó, szósz, borsó, krumplipüré és áfonyalekvár, vagy hogy mennyi idő és milyen sok munka szükséges ahhoz, hogy az IKEA éttermeiben új étel kerülhessen a vásárlók tányérjára. Az IKEA Magyarország jóvoltából egy háromnapos sajtóúton kaptunk választ ezekre a kérdésekre.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...