5 meglepő étel, ami egyszerűen fenséges csípős szósszal

Eljött az ideje, hogy előszedjük a konyhaszekrényben vagy a hűtőben felejtett csípős szószunkat, és végre valami emlékezetes harapnivalót készítsünk vele. Most mutatunk pár nem túl hétköznapi ötletet is ehhez!

Nem csoda, hogy a csípős szósz az egyik kedvenc ételízesítőnk, hiszen szinte bármilyen ételt fel lehet vele dobni. Az már tudjuk, hogy tökéletesen illik a csirkeszárnyhoz, ám remek kiegészítője lehet a kevésbé nyilvánvaló harapnivalóknak és ételeknek is. Ha például könnyebb fogásokra, például gyümölcsökre tesszük, akkor érdemes egy könnyedebb és savasabb csípős szószt (akár citrus-, akár ecetalapút) választani. És most azt is megmutatjuk, hogy mely ételekkel párosul meglepően jól a csípős íz.

Forrásunk volt.


Még több konyhai tipp vár rád:

Legújabb receptek

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...