Megdöbbentő, a száját használva készít töltött pulykát ez a nő

Előre szólunk, hogy felkavaró lesz, amit Riva Godfrey tesz. Nekünk egy kis időre elment a kedvünk a töltött pulykától. 

Kisebb felháborodást okozott az internetezők között egy hobbiszakács, aki a száját használva készít egy töltött pulykát. A több mint öt perces videóban Riva Godfrey a pulyka töltelékét egészen elképesztő módon keveri össze. S most jön az undorító része a dolognak: a hagymát, sárgarépát, fokhagymát, zellert, petrezselymet és kenyeret is jól megrágja, a tojást kiszívja a héjából és a vajat is a szájával melegíti, aztán egy tálba köpi és nyálas keveréket összekeveri.

A videó sokakat kiakasztott. Ember legyen a talpán, aki ezeket látva jóízűen elfogyaszt egy ételt. Felmerül a kérdés, hogy miért csinál valaki ilyet? A kreatív videót egy ausztrál rendező,Nathan Ceddia készítette, aki elmondta, hogy az ötletet az adta hozzá, hogy a barátai és családtagjai közül rengetegen szenvednek konyhai balesetet főzés közben. A rendező maga is tart a késektől, hogy megvágja magát. Így azonban elkerülhető ez a probléma.

Ceddia még több ilyen szatirikus videót szeretne készíteni, hátha valaki kedvet kap az ilyesfajta főzéshez. Egy biztos, mi nem fogjuk követni a példáját...

Ezeket olvastad már?

via Metro

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...