Megdöbbentő, a száját használva készít töltött pulykát ez a nő

Előre szólunk, hogy felkavaró lesz, amit Riva Godfrey tesz. Nekünk egy kis időre elment a kedvünk a töltött pulykától. 

Kisebb felháborodást okozott az internetezők között egy hobbiszakács, aki a száját használva készít egy töltött pulykát. A több mint öt perces videóban Riva Godfrey a pulyka töltelékét egészen elképesztő módon keveri össze. S most jön az undorító része a dolognak: a hagymát, sárgarépát, fokhagymát, zellert, petrezselymet és kenyeret is jól megrágja, a tojást kiszívja a héjából és a vajat is a szájával melegíti, aztán egy tálba köpi és nyálas keveréket összekeveri.

A videó sokakat kiakasztott. Ember legyen a talpán, aki ezeket látva jóízűen elfogyaszt egy ételt. Felmerül a kérdés, hogy miért csinál valaki ilyet? A kreatív videót egy ausztrál rendező,Nathan Ceddia készítette, aki elmondta, hogy az ötletet az adta hozzá, hogy a barátai és családtagjai közül rengetegen szenvednek konyhai balesetet főzés közben. A rendező maga is tart a késektől, hogy megvágja magát. Így azonban elkerülhető ez a probléma.

Ceddia még több ilyen szatirikus videót szeretne készíteni, hátha valaki kedvet kap az ilyesfajta főzéshez. Egy biztos, mi nem fogjuk követni a példáját...

Ezeket olvastad már?

via Metro

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...