Megdöbbentő, a száját használva készít töltött pulykát ez a nő

Előre szólunk, hogy felkavaró lesz, amit Riva Godfrey tesz. Nekünk egy kis időre elment a kedvünk a töltött pulykától. 

Kisebb felháborodást okozott az internetezők között egy hobbiszakács, aki a száját használva készít egy töltött pulykát. A több mint öt perces videóban Riva Godfrey a pulyka töltelékét egészen elképesztő módon keveri össze. S most jön az undorító része a dolognak: a hagymát, sárgarépát, fokhagymát, zellert, petrezselymet és kenyeret is jól megrágja, a tojást kiszívja a héjából és a vajat is a szájával melegíti, aztán egy tálba köpi és nyálas keveréket összekeveri.

A videó sokakat kiakasztott. Ember legyen a talpán, aki ezeket látva jóízűen elfogyaszt egy ételt. Felmerül a kérdés, hogy miért csinál valaki ilyet? A kreatív videót egy ausztrál rendező,Nathan Ceddia készítette, aki elmondta, hogy az ötletet az adta hozzá, hogy a barátai és családtagjai közül rengetegen szenvednek konyhai balesetet főzés közben. A rendező maga is tart a késektől, hogy megvágja magát. Így azonban elkerülhető ez a probléma.

Ceddia még több ilyen szatirikus videót szeretne készíteni, hátha valaki kedvet kap az ilyesfajta főzéshez. Egy biztos, mi nem fogjuk követni a példáját...

Ezeket olvastad már?

via Metro

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek