Megváltoztatja a leghíresebb burgerei receptjét a McDonald’s

A változtatás szinte az összes nagy kedvencet érinteni fogja.

Legutóbb 2021-ben történt egy nagyobb változtatás a McDonald’s életében, amikor is a sajtos McRoyal fagyasztott húspogácsáját friss marhahúsra cserélték. Ez ekkor elég kockázatos lépésnek számított, de bejött az ötlet, hiszen ezek után még többet adtak el az említett burgerből – írja a firstclass oldala.

Olvadósabb lesz a sajt és puhább lesz a buci

Megváltozik a Big Mac, a sajtburger, a dupla sajtburger és a sima hamburger receptje is

Az elmúlt napokban pedig olyan újításokat jelentett be a vállalat, amelyek a klasszikus burgereiket érintik. Az eladások további növelése érdekében ismét újítani fognak. Chad Schafer, a McDonald’s vezető igazgatója szerint a most bevezetetett változtatásoktól finomabbak lesznek hamburgereik, mint valaha.

Hamburgereik elkészítéséhez ezentúl puhább zsemlét fognak használni, sokkal olvadósabb lesz a sajt, a Big Mac több szószt kap, a húspogácsát pedig a hagymával együtt sütik majd meg (eddig a hagyma kockázva, nyersen került a burgerekbe).

Az említett változtatások legelőször a Big Macet, a sajtburgert, a dupla sajtburgert és a sima hamburgert érintik majd.

A hírek szerint a gyorsétteremlánc már el is kezdte tesztelni a módosításokat a nagyobb amerikai városokban, így például Los Angelesben, Seattle-ben és Phoenixben.

2024 végére azonban már világszerte elérhetővé szeretnék tenni ezeket a „felújított" ételeket.

A cég azt is hangsúlyozta, hogy a jövőben nem az újdonságokra helyezi majd a hangsúlyt, hanem a klasszikus kedvenceket tökéletesíti.

Forrásunk volt.


Ezek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...