Megváltoztatja a leghíresebb burgerei receptjét a McDonald’s

A változtatás szinte az összes nagy kedvencet érinteni fogja.

Legutóbb 2021-ben történt egy nagyobb változtatás a McDonald’s életében, amikor is a sajtos McRoyal fagyasztott húspogácsáját friss marhahúsra cserélték. Ez ekkor elég kockázatos lépésnek számított, de bejött az ötlet, hiszen ezek után még többet adtak el az említett burgerből – írja a firstclass oldala.

Olvadósabb lesz a sajt és puhább lesz a buci

Megváltozik a Big Mac, a sajtburger, a dupla sajtburger és a sima hamburger receptje is

Az elmúlt napokban pedig olyan újításokat jelentett be a vállalat, amelyek a klasszikus burgereiket érintik. Az eladások további növelése érdekében ismét újítani fognak. Chad Schafer, a McDonald’s vezető igazgatója szerint a most bevezetetett változtatásoktól finomabbak lesznek hamburgereik, mint valaha.

Hamburgereik elkészítéséhez ezentúl puhább zsemlét fognak használni, sokkal olvadósabb lesz a sajt, a Big Mac több szószt kap, a húspogácsát pedig a hagymával együtt sütik majd meg (eddig a hagyma kockázva, nyersen került a burgerekbe).

Az említett változtatások legelőször a Big Macet, a sajtburgert, a dupla sajtburgert és a sima hamburgert érintik majd.

A hírek szerint a gyorsétteremlánc már el is kezdte tesztelni a módosításokat a nagyobb amerikai városokban, így például Los Angelesben, Seattle-ben és Phoenixben.

2024 végére azonban már világszerte elérhetővé szeretnék tenni ezeket a „felújított" ételeket.

A cég azt is hangsúlyozta, hogy a jövőben nem az újdonságokra helyezi majd a hangsúlyt, hanem a klasszikus kedvenceket tökéletesíti.

Forrásunk volt.


Ezek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk