Megváltoztatja a leghíresebb burgerei receptjét a McDonald’s

A változtatás szinte az összes nagy kedvencet érinteni fogja.

Legutóbb 2021-ben történt egy nagyobb változtatás a McDonald’s életében, amikor is a sajtos McRoyal fagyasztott húspogácsáját friss marhahúsra cserélték. Ez ekkor elég kockázatos lépésnek számított, de bejött az ötlet, hiszen ezek után még többet adtak el az említett burgerből – írja a firstclass oldala.

Olvadósabb lesz a sajt és puhább lesz a buci

Megváltozik a Big Mac, a sajtburger, a dupla sajtburger és a sima hamburger receptje is

Az elmúlt napokban pedig olyan újításokat jelentett be a vállalat, amelyek a klasszikus burgereiket érintik. Az eladások további növelése érdekében ismét újítani fognak. Chad Schafer, a McDonald’s vezető igazgatója szerint a most bevezetetett változtatásoktól finomabbak lesznek hamburgereik, mint valaha.

Hamburgereik elkészítéséhez ezentúl puhább zsemlét fognak használni, sokkal olvadósabb lesz a sajt, a Big Mac több szószt kap, a húspogácsát pedig a hagymával együtt sütik majd meg (eddig a hagyma kockázva, nyersen került a burgerekbe).

Az említett változtatások legelőször a Big Macet, a sajtburgert, a dupla sajtburgert és a sima hamburgert érintik majd.

A hírek szerint a gyorsétteremlánc már el is kezdte tesztelni a módosításokat a nagyobb amerikai városokban, így például Los Angelesben, Seattle-ben és Phoenixben.

2024 végére azonban már világszerte elérhetővé szeretnék tenni ezeket a „felújított" ételeket.

A cég azt is hangsúlyozta, hogy a jövőben nem az újdonságokra helyezi majd a hangsúlyt, hanem a klasszikus kedvenceket tökéletesíti.

Forrásunk volt.


Ezek is érdekelhetnek:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...