Legutóbb 2021-ben történt egy nagyobb változtatás a McDonald’s életében, amikor is a sajtos McRoyal fagyasztott húspogácsáját friss marhahúsra cserélték. Ez ekkor elég kockázatos lépésnek számított, de bejött az ötlet, hiszen ezek után még többet adtak el az említett burgerből – írja a firstclass oldala.
Megváltozik a Big Mac, a sajtburger, a dupla sajtburger és a sima hamburger receptje is
Az elmúlt napokban pedig olyan újításokat jelentett be a vállalat, amelyek a klasszikus burgereiket érintik. Az eladások további növelése érdekében ismét újítani fognak. Chad Schafer, a McDonald’s vezető igazgatója szerint a most bevezetetett változtatásoktól finomabbak lesznek hamburgereik, mint valaha.
Hamburgereik elkészítéséhez ezentúl puhább zsemlét fognak használni, sokkal olvadósabb lesz a sajt, a Big Mac több szószt kap, a húspogácsát pedig a hagymával együtt sütik majd meg (eddig a hagyma kockázva, nyersen került a burgerekbe).
Az említett változtatások legelőször a Big Macet, a sajtburgert, a dupla sajtburgert és a sima hamburgert érintik majd.
A hírek szerint a gyorsétteremlánc már el is kezdte tesztelni a módosításokat a nagyobb amerikai városokban, így például Los Angelesben, Seattle-ben és Phoenixben.
2024 végére azonban már világszerte elérhetővé szeretnék tenni ezeket a „felújított" ételeket.
A cég azt is hangsúlyozta, hogy a jövőben nem az újdonságokra helyezi majd a hangsúlyt, hanem a klasszikus kedvenceket tökéletesíti.
Ezek is érdekelhetnek: