Martha Stewart bármit megtehet - Ezeket az ételeket viszi magával, amikor repülővel utazik

Utazási szokásairól vallott az amerikai sztárszakácsnő. Érdekes és néha tiltott ételeket visz magával a repülőútjaira...

Jó néhány olyan étel van, amit nem lehet felvinni a repülőre, például kemény tojást, tonhalat, egyes sajtféléket. Ha viszont Martha Stewartnak hívnak, akkor bármit megtehetsz. Az amerikai sztárszakácsnő a New York Timesnak vallott utazási szokásairól, és arról milyen ételeket szeret magával vinni a repülőútjaira. Az egyik ilyen pont a kemény tojás.

"Az kemény tojásaim annyival jobbak, mint a repülőgépen felszolgált tojások" - magyarázta Stewart, aki mint kiderült, csirkéket is tart, mert a tojásokat azok az ő tyúkjai tojják. A szakácsnő mindenhová magával viszi a kemény tojást, remélhetőleg héj nélkül, a légiutas-kísérők nagy örömére.

via GIPHY

Hosszabb repülőutakra azért jobban felpakolja az "uzsonnás dobozát". Nézzük miket szokott magával vinni:

  • füstölt lazacos szendvics
  • hétmagvas kenyeret
  • tabulé saláta
  • házilag készített joghurt
  • almaszósz

Martha Stewart elmondta, hogy próbálja elkerülni a repülőkön felszolgált ételeket, amiket eddig nem talált túl étvágygerjesztőnek. Emellett soha nem eszik a szállodákban sem, inkább megkeresi a legjobb reggelizőhelyet a városban, ahova utazik.

Ezeket olvastad már?

via Delish

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...