Martha Stewart bármit megtehet - Ezeket az ételeket viszi magával, amikor repülővel utazik

Utazási szokásairól vallott az amerikai sztárszakácsnő. Érdekes és néha tiltott ételeket visz magával a repülőútjaira...

Jó néhány olyan étel van, amit nem lehet felvinni a repülőre, például kemény tojást, tonhalat, egyes sajtféléket. Ha viszont Martha Stewartnak hívnak, akkor bármit megtehetsz. Az amerikai sztárszakácsnő a New York Timesnak vallott utazási szokásairól, és arról milyen ételeket szeret magával vinni a repülőútjaira. Az egyik ilyen pont a kemény tojás.

"Az kemény tojásaim annyival jobbak, mint a repülőgépen felszolgált tojások" - magyarázta Stewart, aki mint kiderült, csirkéket is tart, mert a tojásokat azok az ő tyúkjai tojják. A szakácsnő mindenhová magával viszi a kemény tojást, remélhetőleg héj nélkül, a légiutas-kísérők nagy örömére.

via GIPHY

Hosszabb repülőutakra azért jobban felpakolja az "uzsonnás dobozát". Nézzük miket szokott magával vinni:

  • füstölt lazacos szendvics
  • hétmagvas kenyeret
  • tabulé saláta
  • házilag készített joghurt
  • almaszósz

Martha Stewart elmondta, hogy próbálja elkerülni a repülőkön felszolgált ételeket, amiket eddig nem talált túl étvágygerjesztőnek. Emellett soha nem eszik a szállodákban sem, inkább megkeresi a legjobb reggelizőhelyet a városban, ahova utazik.

Ezeket olvastad már?

via Delish

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

40 éves lett az IKEA legendás húsgolyója, mi pedig kimentünk...

Aki életében járt már IKEA áruházban, minden bizonnyal kóstolta a legendás húsgolyójukat is, sőt, elképzelhetőnek tartom, hogy otthonra is vásárolt belőle. Azt azonban kevesen tudják, kinek köszönhetjük ezt a mára ikonikussá vált fogást, hogy mit testesít meg a tányérra halmozott golyó, szósz, borsó, krumplipüré és áfonyalekvár, vagy hogy mennyi idő és milyen sok munka szükséges ahhoz, hogy az IKEA éttermeiben új étel kerülhessen a vásárlók tányérjára. Az IKEA Magyarország jóvoltából egy háromnapos sajtóúton kaptunk választ ezekre a kérdésekre.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...