Ezért volt teljesen oda a két világsztár a magyar McDonald's-ért

Emma Stone és Mark Ruffalo egy interjú során mesélte el, hogy milyen nagy benyomást tett rájuk a magyar McDonald’s.

Emma Stone és Mark Ruffalo nemrég a LADbible TV-nek adott interjút, amiből az derült ki, hogy Magyarországon tartózkodásuk során gyakorta megfordultak magyar meki egységeiben – számolt be a hírről az IGN oldala. A két színész egyébként a Jórgosz Lánthimosz által rendezett Szegény párák (Poor Things) című film forgatása miatt volt tavaly Magyarországon. A görög filmrendező és producer filmje nagy esélyes az idei, március 11-én megrendezésre kerülő Oscar-átadón.

Emma Stone és Mark Ruffalo imádták a magyar Mekit / Fotó: Taylor Hill / Getty Images

A két hollywoodi színész imádta a magyar Mekit

Az interjú során azt a kérdést tették fel a két színésznek, hogy szerintük „kötelező-e ellátogatni egy adott ország Mekijébe, és kipróbálni, mi mindenben más az, mint az amerikai”? Ruffalo és Stone válasza is azt volt, hogy mindenképpen, majd előbbi felidézte magyarországi emlékeit. A színész elmondta, hogy minden másnap ott evett, sőt, arra is emlékeztette kolléganőjét, hogy egyszer még őt is meghívta egy ebédre – írja a cikk. A fenti videóban 8:15-től lehet hallani az említett beszélgetést.

Nagyon jó a magyarországi McDonald's, mert friss a hús, és a sült krumpli is pazar!

- magyarázta a sztár.

A történetmesélés során azt is elárulta Ruffalo, hogy ő általában Sajtos McRoyalt szokott enni, hagyma nélkül, hiszen az említett zöldség beindíthatja a gáztermelést, amivel nem kínozná a körülötte lévőket... De cserébe, ha egyedül van, akkor dupla adag hagymát kér a hambijába. Ruffalo egyébként tavaly a Rosenstein vendéglőben is járt, amiről itt írtunk bővebben.

Címlapfotó: Taylor Hill / Getty Images

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...