Egy marihuánatermesztő profilt váltott, és megszületett az arcolvasztó chiliszörny, a Pepper X

Smokin' Ed Currie megalkotta a világ legerősebb paprikáját, ami már annyira nem evilági, hogy igazi nevet sem tudott neki adni az alkotója. Megszületett a Pepper X.

Néhány hónappal ezelőtt egy walesi termelő történelmet írt azzal, hogy megalkotta a Dragon Breath (Sárkánylehellet) nevű chilit, ami egészen mostanáig a világ legerősebbjének számított, letaszítva trónjáról a Carolina Reapert. A Sárkánylehellet 2,48 pontot ért el a Scoville-skálán, ami a csípőspaprikák tüzességéért felelős kapszaicin relatív mennyiségét méri a paprikákban.

A Dragon's Breath, amit a Pepper X letaszított trónjáról

Az egykori lelkes marihuánatermelő és -fogyasztó, Smokin' Ed Currie egy ideje átnyergelt a csípőspaprikára, és minden idejét az erősebbnél erősebb verziók kifejlesztésének szenteli. Legújabb teremténye, a Pepper X-nek keresztelt szörnyeteg minden eddigi chilit felülmúl rettenetes erejével. Smokin' Ed nem tétlenkedik, a Carolina Reaper is az ő fejlesztése volt.

Néhány Pepper X. Nem is tűnik olyan ijesztőnek, pedig...

A Pepper X a Scoville-skálán több, mint 3 millió pontot ért el.

Smokin' Ed már elküldte a Guiness-nek az eredményét, és feltehetően novemberben be is jegyzik a Pepper X-et mint a világ legerősebb paprikáját.

Smokin' Ed, az alkotó, aki szeret a tűzzel játszani

A Pepper X jelenleg a The Last Dabszószba keverve kapható, amelyet a First We Feast, aHeatonist, ésSmokin' Ed közösen fejlesztett ki. 20 dollárért te is megrendelheted ezt a rettenetes biológiai fegyvert.

A The Last Dab szósz

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Az Anyukám Mondta tulajdonosai új éttermet nyitnak Miskolcon, ahol csak egyféle étel kapható. Vajon mi az?

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...