Egy marihuánatermesztő profilt váltott, és megszületett az arcolvasztó chiliszörny, a Pepper X

Smokin' Ed Currie megalkotta a világ legerősebb paprikáját, ami már annyira nem evilági, hogy igazi nevet sem tudott neki adni az alkotója. Megszületett a Pepper X.

Néhány hónappal ezelőtt egy walesi termelő történelmet írt azzal, hogy megalkotta a Dragon Breath (Sárkánylehellet) nevű chilit, ami egészen mostanáig a világ legerősebbjének számított, letaszítva trónjáról a Carolina Reapert. A Sárkánylehellet 2,48 pontot ért el a Scoville-skálán, ami a csípőspaprikák tüzességéért felelős kapszaicin relatív mennyiségét méri a paprikákban.

A Dragon's Breath, amit a Pepper X letaszított trónjáról

Az egykori lelkes marihuánatermelő és -fogyasztó, Smokin' Ed Currie egy ideje átnyergelt a csípőspaprikára, és minden idejét az erősebbnél erősebb verziók kifejlesztésének szenteli. Legújabb teremténye, a Pepper X-nek keresztelt szörnyeteg minden eddigi chilit felülmúl rettenetes erejével. Smokin' Ed nem tétlenkedik, a Carolina Reaper is az ő fejlesztése volt.

Néhány Pepper X. Nem is tűnik olyan ijesztőnek, pedig...

A Pepper X a Scoville-skálán több, mint 3 millió pontot ért el.

Smokin' Ed már elküldte a Guiness-nek az eredményét, és feltehetően novemberben be is jegyzik a Pepper X-et mint a világ legerősebb paprikáját.

Smokin' Ed, az alkotó, aki szeret a tűzzel játszani

A Pepper X jelenleg a The Last Dabszószba keverve kapható, amelyet a First We Feast, aHeatonist, ésSmokin' Ed közösen fejlesztett ki. 20 dollárért te is megrendelheted ezt a rettenetes biológiai fegyvert.

A The Last Dab szósz

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Az Anyukám Mondta tulajdonosai új éttermet nyitnak Miskolcon, ahol csak egyféle étel kapható. Vajon mi az?

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...