Ezt főzheted – 31 étel márciusra, a ti csodareceptjeitekből

Cikksorozatunkban minden hónap elején összegyűjtjük a kedvenceinket regisztrált felhasználóink fogásai közül. Most a márciusi, tavaszváró finomságok következnek! Csatlakozzatok ti is a Nosalty gasztroközösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján.

  1. 1.

    Galette teljes kiőrlésű lisztből

    Takács Kriszti megint kitett magáért: egészséges és nagyon csinos galette-et sütött.

  2. 2.

    Thai mogyoróvajas sült csirkecomb

    Baronesskonyhája felturbózta a csirkecombot, a mogyoróvaj intenzív íze mindent visz!

  3. 3.

    Gombás lencsetál

    Gombagasztro lencsével dobta fel szokásos gomba alapanyagát, és milyen jól tette!

  4. 4.

    Almával töltött lavash rúd

    Lizinka_ pitaszerű csodája almával vár rád. Próbáld ki!

  5. 5.

    Metélőhagymás burgonyasaláta retekkel

    Glaser salátája tiszta tavasz, de nem csak húsvétkor állja meg a helyét az asztalon.

  6. 6.

    Egyszerű sajtos-medvehagymás scone

    Foodwhatwelove hajtogatott pogija omlik a szádban, és a március kedvenc alapanyagával sült.

  7. 7.

    Rákóczi Túrós

    Happygirlkitchen gyönyörű klasszikusa új, csavaros formát öltött. Jöhet?

  8. 8.

    Kekszes-banános alagút

    Gizi retró alagútja roppanós csokival borított, belül pedig krémes és banános.

  9. 9.

    Mascarponés petrezselyem-krémleves

    Katharosz harsogóan zöld, tavaszízű krémlevesét tényleg kötelező kipróbálni!

  10. 10.

    Töltött paradicsom és padlizsán

    Sárika konyhája-Bíró Sára becsempészte a nyarat a konyhába. Jöhetnek a töltött parik és padlik?

  11. 11.

    Kelbimbó bacon-nel, almával és hagymával

    Petra kelbimbója almával és hagymával sült, és tutira megszeretteti veled a minikáposztát.

  12. 12.

    Tejfölös bableves burgonyával Iluskától

    Iluska kiadós levese télen-nyáron meleg fogadtatásra talál.

  13. 13.

    Medvehagymás-krémsajtos melegszendvics

    Boldog Kukta tavaszias melegszendvicse csöpög a sok sajttól. Hmmm!

  14. 14.

    Boros keksz

    Nicki hókiflije egészen különleges, mentsd le magadnak húsvétra!

  15. 15.

    Kókuszkocka ahogy Judit69 készíti

    Judit69 csinos kókuszkockája guszta rétegekkel csábít. Gyerekkedvenc recept!

  16. 16.

    Tavaszi medvehagymás túrókrém

    Rejka medvehagymával turbózza a túrókrémet, és így a koratavaszi reggelik kedvenc kencéjévé válik.

  17. 17.

    Brokkolis-csirkés egytál

    Kakaóscsiga receptje egy egyszerűen nagyszerű egytálétel a csirkét és brokkolit kedvelő egyedeknek.

  18. 18.

    Kapros tojáspástétom

    Andi80_ tojáskencéje már a húsvétra készít minket. De miért ne ehetnénk bármikor?

  19. 19.

    Cukkinikrémleves Tike konyhájából

    Tike krémlevese cukkiniből készült, és tetszőleges feltétekkel tehető még finomabbá.

  20. 20.

    Tojásmentes tiramisu egyszerűen

    Szakál Benjamin hibátlan tiramisujának a tojásellenzők és -allergiások is örülhetnek!

  21. 21.

    Medvehagymás karfiolleves

    1StOne medvehagymával spékeli tavaszias karfiollevest, ne spóroljátok ki belőle ti sem!

  22. 22.

    Spenótos-tejfölhabos minitorta

    Sangyo egészen speciális desszerttel kedveskedik nekünk a tavasz első hónapjában.

  23. 23.

    Ricottás-spenótos tortellini házilag

    Panno puha tésztapárnácskái spenóttal és ricottával csábítanak.

  24. 24.

    Csirke felsőcomb gombákkal és édesköménnyel

    Foodwhatwelove szemet gyönyörködtető húsétele édesköménnyel kiegészülve lesz egyedi.

  25. 25.

    Muravidéki gibanica

    Tomatotree laktatóan édes és réteges gibanicájáért a fél karunkat adnánk!

  26. 26.

    Medvehagymás hummus

    Dávid harsanósan tavaszi, zöldes színben játszó hummusza a hónap sztárja lehet.

  27. 27.

    Tejszínes-spenótos orzo füstölt paprikás csirkemellel

    Hajnal Stefi kitett magáért, és dugig tömte a serpenyőt orzóval, tejszínnel és hússal. Nyam!

  28. 28.

    Leveles pizzette

    Harmathy Ildikó mini pizzácskái paradicsomtól pirosak, és friss bazsalikomtól zöldesek.

  29. 29.

    Ómika sajtos pogácsája

    Pogácsa nevéhez méltóan pogácsát sütött, de még milyet! Aprók, puhák, sajtosak.

  30. 30.

    Színes túrókrémrolád

    ÍZcsiklandozó mindent bele roládja egyesíti magában a tavasz ízeit. Nem csak húsvétra.

  31. 31.

    Thai csirkegombócleves

    NapsütötteVidékünkön extra thai levesét muszáj megfőznöd, laktató, nem hagyományos, tuti kedvenc lesz.

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...