10 mennyei mákos süti, ami egyszerűen elvarázsol

Ha a mákos sütikre gondolunk, szinte már a szánkban érezzük a mák jellegzetes ízét. Ma ne elégedjünk meg csak a gondolattal, hanem süssünk is belőle egy jó nagy tepsivel!

Aligha létezik sokoldalúbb édesség a mákos sütinél, hiszen megannyi módon lehet kombinálni más ízvilágokkal. Remekül passzol hozzá például a citrom, a csokoládé, a meggy, sőt még a cukkini is! Itt az ideje, hogy te is készíts egy mennyei mákos sütit! Garantáljuk, hogy az egész család odalesz ezért az édességért!

  1. 1.

    Mákos-meggyes bögrés süti

  2. 2.

    Citromos-mákos édeskenyér cukormázzal

  3. 3.

    Mákos-meggyes bögrés

  4. 4.

    Csokis mákos

  5. 5.

    Meggyes cukkinis mákos lepény

  6. 6.

    Narancsos máktorta

  7. 7.

    Darás mákos

  8. 8.

    Lusta asszony sütije

  9. 9.

    Vaníliás mákkockák

  10. 10.

    Almás-mákos blondie

Még több mákos süti recept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...