31 gyönyörűséges fogás, amit májusban mindenképpen próbálj ki

Napsütés, tavasz, eper, spárga, újkrumpli, karalábé, sárgarépa, rebarbara, újhagyma, retek, sóska, minden, ami már most kapható a piacokon, és amiből egész későtavasszal főzni fogunk. Velünk tartotok májusban is?

  1. 1.

    Epres-rebarbarás rácsos pite

  2. 2.

    Reteklevélpesztó

  3. 3.

    Friss rukkolasaláta kecskesajttal

  4. 4.

    Spárga kabátban

  5. 5.

    Reteklevélpesztós zöldségtészta

  6. 6.

    Spárgás-serrano sonkás frittata

  7. 7.

    Bibimbap - koreai fullos egytálétel

  8. 8.

    Banános, sült sajttortakockák

  9. 9.

    Zöldborsós palacsinta mentás-joghurtos mártogatóval

  10. 10.

    Szupergyors avokádókrémes spagetti

  11. 11.

    Tízperces eper-spárga saláta

  12. 12.

    Tökéletes buggyantott tojás

  13. 13.

    Reteklevélpesztós rizottó

  14. 14.

    Színes saláta kesumajonézzel

  15. 15.

    Fermentált spárga

  16. 16.

    Szuperegyszerű karfiolrizs

  17. 17.

    Német újkrumplis virslisaláta

  18. 18.

    Epres-rebarbarás crumble

  19. 19.

    Újburgonya "tócsni"

  20. 20.

    Vegán kókusztejes spárgakrémleves, pirított magvakkal

  21. 21.

    Zöldfűszeres töltött karalábé

  22. 22.

    Ízletes szárnyas pho

  23. 23.

    Spenótos garganelli – olasz színes tészta

  24. 24.

    Epres tejpite

  25. 25.

    A legegyszerűbb borsóleves óriásnokedlivel

  26. 26.

    Klasszikus coleslaw

  27. 27.

    Répakrémleves chilis tökmaggal

  28. 28.

    Ricottás-spenótos töltött kagylótészta

  29. 29.

    Ricottás-chilis polenta sóskamártással

  30. 30.

    Epres zabkása Takács Kriszti konyhájából

  31. 31.

    Hasselback répa

Elindult a Nagy Tavaszi Receptversenyünk, melyen minden receptbeküldő nyer!

Lássa és tesztelje a te főztödet az egész ország! 2021. április 26. és május 23. között töltsd fel a kedvenc tavaszi fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és Nosaltys vászontáskával jutalmazunk – további nyeremények is várnak!

Nézd meg a részleteket, hogy te is részese lehess a kikeleti megújulásnak!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...