31 étel, amit májusban mindenképp próbálj ki, mert isteni

Szépek, mutatósak, színesek, illatosak, és egy az egyben májusiak! Főzzünk és süssünk a hónapban a maradék medvehagymával, retekkel, spárgával, újkrumplival, eperrel, friss zöldekkel!

  1. 1.

    Medvehagymás zsírban sült hús

  2. 2.

    Spárgamimóza (Asparagus Mimosa)

  3. 3.

    Egyszerű vegán tojáskrém

  4. 4.

    Kubai fahéjas süti - bocado de principe

  5. 5.

    Céklalekvár

  6. 6.

    Indiai spenótos csirke (Saagwala)

  7. 7.

    Epres tiramisutorta

  8. 8.

    Spárgás csirkecombok misós vajban

  9. 9.

    Gyors spárga tempura

  10. 10.

    Epres-rebarbarás cobbler

  11. 11.

    Fermentált spárga

  12. 12.

    Tejben főtt sertéskaraj zsályával (Maiale al Latte)

  13. 13.

    Húsmentes lencsés székelykáposzta

  14. 14.

    Tejszínben karamellizált tojás

  15. 15.

    Fütyülő sárgarépa-krémleves

  16. 16.

    Medvehagymás mangalicazsír

  17. 17.

    Epres sajttorta-lasagne

  18. 18.

    Újburgonya-saláta házi majonézzel

  19. 19.

    Újburgonya "tócsni"

  20. 20.

    Hideg lazac és fűszeres újburgonya kapros joghurttal és paprikaolajjal

  21. 21.

    Óriás piskótatekercs-torta

  22. 22.

    Frissítően tavaszi citromos zöldborsókrém

  23. 23.

    Tavaszi spárgás carbonara

  24. 24.

    Tavaszi zöldségtócsni

  25. 25.

    Francia krémes, ahogy mi szeretjük

  26. 26.

    Reteklevélpesztós rizottó

  27. 27.

    Tavaszi chop suey

  28. 28.

    La coquiflette, a csőben sült, francia sajtos tészta

  29. 29.

    Mangós tápiókapuding

  30. 30.

    Spenótos tészta csirkével

  31. 31.

    Az eredeti cézársaláta

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...