-
1.
Orosz hússaláta egyszerűen
Ez a régi klasszikus mostanában füstölt hússal vagy csirkehússal készül, ez háztartásonként és országonként változik, ami fix, hogy majonéztől lesz extrán krémes a hússaláta!
-
2.
Majonézes-kukoricás virslisaláta
Legyen szó karácsonyról vagy éppen szilveszterről, ezzel a mindenki által ismert virslisalátáról nem is kell többet mesélni, mint hogy könnyen elkészíthető, és nagyon gyorsan fogy!
-
3.
Gombasaláta remuládöntettel
Egy tálnyi különlegesség, amire érdemes figyelmet fordítani. A gombának most úgyis jó ideig szezonja van, a majonézből remuládot varázsolni pedig olyan, mintha egy teljesen egyedi szószt készítenénk.
-
4.
Krémes tojássaláta egyszerűen
Ó, az a tojássaláta, amire, ha csak rágondol az ember, a szájában érzi az ízét. Bársonyos, lágy, friss ropogós kenyéren is több, mint tökéletes.
-
5.
Szilveszteri majonézes lencsesaláta
Elmaradhatatlan kiegészítője egy szilveszteri hidegtálnak, de húsok vagy halak mellé is bátran kínáljuk. Hagyományosan majonézes dresszinggel a legfinomabb.
-
6.
Zelleres sajtsaláta
Nem hagyhatjuk ki ezt a sajtos őrületet sem: van, aki nem szereti a sajtot?! Ezúttal zellerrel turbózzuk, hogy legyenek roppanós elemek is, a majonézhez pedig kiválóan passzol egy-egy karakteresebb sajt íze.
-
7.
Párizsis saláta
A végére egy igazi retró versenyzőt hagytunk, mely hamar az élre tör! Nagyszerűsége abban rejlik, hogy nincsen benne semmi fakszni!
kivezető