5 lépés a máj készítéséhez, és új univerzum nyílik meg

Megosztó alapanyag a máj, és valószínűleg bővebb a májat nem fogyasztók tábora, mint azoké, akik előszeretettel teszik a tányérjukra. Azonban havonta pár alkalommal érdemes próbát tenni vele, mert vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, ráadásul az idegrendszerre is pozitív hatást gyakorol. Most eláruljuk, mitől lesz jó ízű a máj.

A máj azon belsőségek közé tartozik, amit ha valaki nem szeret, akkor nehéz rábírni, hogy tegyen egy új próbát vele. Mivel könnyen, és viszonylag olcsón beszerezhető alapanyag, ráadásul sokféleképpen el lehet készíteni, így megérdemel egy esélyt mindenki konyhájában. Mutatjuk, mi az az 5 lépés, ami a tökéletes májhoz kell!

Forrásunk volt.


Ezeket is olvasd el!

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...