19 hazafias-magyaros klasszikus, hogy megadd az ünnep módját

Ha nemzeti ünnep van, akkor a magyaros konyha is előtérbe kerül. Főzzünk egy jó adag csirkepörköltet, brassóit, süssünk palacsintát, de akár egy fazék töltött káposzta is asztalra kerülhet a tökéletes aranygaluska kíséretében.

  1. 1.

    Klasszikus magyaros gombaleves vajgaluskával

  2. 2.

    Klasszikus káposztás kocka

  3. 3.

    Pihe-puha aranygaluska krémes vaníliasodóval

  4. 4.

    Magyaros burgonyagombóc-leves

  5. 5.

    Magyaros tatár beefsteak

  6. 6.

    Karfiolleves magyarosan

  7. 7.

    Hatlapos Eszterházy-torta

  8. 8.

    Klasszikus magyar gulyásleves

  9. 9.

    Töltött káposzta a la Friedmann

  10. 10.

    Klasszikus hagymás rostélyos

  11. 11.

    Könnyű és puha túrógombóc

  12. 12.

    Tökéletes rántott hús, petrezselymes parázskrumplival

  13. 13.

    Klasszikus Gundel palacsinta

  14. 14.

    Szaftos bácskai rizses hús

  15. 15.

    Jókai bableves ahogy Fahéj készíti

  16. 16.

    Fenséges csirkepaprikás

  17. 17.

    Hortobágyi palacsinta

  18. 18.

    Diós Kossuth-kifli

  19. 19.

    A Brassói

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...