9 klasszikus magyaros húsétel, amit csak imádni lehet

Kicsit hűvösebb nyárvégi napoknak nézünk elébe, ilyenkor pedig a könnyű salátás ételeket egy csapásra képesek felváltani a finom, szaftos húsos fogások.

  1. 1.

    Egyszerű cigánypecsenye

  2. 2.

    Klasszikus hagymás rostélyos

  3. 3.

    Klasszikus csülök pékné módra

  4. 4.

    Egyszerű borsos tokány

  5. 5.

    Sült oldalas, ahogy nagyanyáink készítették

  6. 6.

    Fokhagymás-paprikás sertéstarja

  7. 7.

    Sarkadi pecsenye

  8. 8.

    Egyben sült karaj

  9. 9.

    Stefánia szelet

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...