Magyarország legrosszabb étterme is a koronavírus áldozata lett

Bár már 10 éve rengeteg kritika éri, mégis a koronavírus-járvány okozta a vesztét a Váci utca hírhedt éttermének.

A vírus miatti korlátozásokat gyakorlatilag minden étterem megsínylette, ugyanis a kiszállítás nem mindenkinek nyújt elég bevételt a fennmaradáshoz, így rengetegen kénytelenek voltak bezárni. Ennek az áldozata lett Budapest legrosszabb étterme is, a Monarchia Old, ami már nem is fog kinyitni.

Közzétette: Monarchia Old Restaurant & Pizzeria – 2015. május 18., hétfő

Kissé furcsa, hogy eddig kihúzta a Monarchia Old, hiszen a Tripadvisoron borzasztó visszajelzéseket írtak róluk. Visszatérő panasz volt, hogy rettenetesek az ételek, amikért egy vagyont kell fizetni, sokak szerint borzalmas volt a hely hangulata, gyakran voltak koszosak az evőeszközök, sőt sokszor átverték a vendégeket, ami miatt többször is rendőrt kellett hívni.

A G7 cikke szerint tulajdonosai már fél éve próbálják kiadni az üzlethelyiséget, ám eddig nem akadt rá érdeklődő. A Váci utcában található üzlethelyiségbe remélhetőleg egy sokkal színvonalasabb étterem költözik majd, ahová szívesen térnek be a turisták, és jó szájízzel távoznak.


Ez történik most a vendéglátásban:

Forrásunk volt.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...