Magyarország legrosszabb étterme is a koronavírus áldozata lett

Bár már 10 éve rengeteg kritika éri, mégis a koronavírus-járvány okozta a vesztét a Váci utca hírhedt éttermének.

A vírus miatti korlátozásokat gyakorlatilag minden étterem megsínylette, ugyanis a kiszállítás nem mindenkinek nyújt elég bevételt a fennmaradáshoz, így rengetegen kénytelenek voltak bezárni. Ennek az áldozata lett Budapest legrosszabb étterme is, a Monarchia Old, ami már nem is fog kinyitni.

Közzétette: Monarchia Old Restaurant & Pizzeria – 2015. május 18., hétfő

Kissé furcsa, hogy eddig kihúzta a Monarchia Old, hiszen a Tripadvisoron borzasztó visszajelzéseket írtak róluk. Visszatérő panasz volt, hogy rettenetesek az ételek, amikért egy vagyont kell fizetni, sokak szerint borzalmas volt a hely hangulata, gyakran voltak koszosak az evőeszközök, sőt sokszor átverték a vendégeket, ami miatt többször is rendőrt kellett hívni.

A G7 cikke szerint tulajdonosai már fél éve próbálják kiadni az üzlethelyiséget, ám eddig nem akadt rá érdeklődő. A Váci utcában található üzlethelyiségbe remélhetőleg egy sokkal színvonalasabb étterem költözik majd, ahová szívesen térnek be a turisták, és jó szájízzel távoznak.


Ez történik most a vendéglátásban:

Forrásunk volt.

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

40 éves lett az IKEA legendás húsgolyója, mi pedig kimentünk...

Aki életében járt már IKEA áruházban, minden bizonnyal kóstolta a legendás húsgolyójukat is, sőt, elképzelhetőnek tartom, hogy otthonra is vásárolt belőle. Azt azonban kevesen tudják, kinek köszönhetjük ezt a mára ikonikussá vált fogást, hogy mit testesít meg a tányérra halmozott golyó, szósz, borsó, krumplipüré és áfonyalekvár, vagy hogy mennyi idő és milyen sok munka szükséges ahhoz, hogy az IKEA éttermeiben új étel kerülhessen a vásárlók tányérjára. Az IKEA Magyarország jóvoltából egy háromnapos sajtóúton kaptunk választ ezekre a kérdésekre.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...