A magyarok legnagyobb találmányát dobták piacra – többé nem lesz titok, mit rejt a fagyasztó

Pörkölt, alaplé, lefagyasztott töltött káposzta? Többé nem kérdés, mit rejtenek a dobozok a mélyhűtőben! 

A magyar konyha egyik sajátossága, hogy szeretünk minden ételt lefagyasztani, a mélyhűtőben pedig fagyis vagy éppen tejfölös dobozban tárolni mindaddig, amíg egyik lustább napunkon úgy döntünk, hogy nincs kedvünk főzni, itt az ideje elfogyasztani a fagyasztós maradékot. Igen ám, de vajon mit rejtenek a színes falú, sokszor átláthatatlan dobozok? A Magyar Tej új, 850 grammos tejfölös vödrének hála többé nem kérdés, mi van a mélyhűtőben!

A Magyar Tejföl megtalálta a rést a pajzson, és az évtizedek óta fejtörést okozó probléma kulcsát! Mostantól nem kérdés, mi van a dobozban, a doboz tetejére nyomtatott lista segítségével ugyanis csak egy kézmozdulat, és máris bejelölhetjük, mit rejt az a tejfölös vödör, amely már nem a tejföl tárolására szolgál.

Mint az a Magyar Tej posztjánál is kiderül, mi, magyarok nagyon praktikusak és furfangosak vagyunk, ahány háztartás, annyiféle módon használjuk fel ezeket a dobozokat. Van, aki zsírosbödönnek, savanyúságos vödörnek használja, más paradicsompalántát ültet bele, vagy a horgászathoz szükséges csontikat tárolja benne feldátumozva.

Babgulyás gazdagon

Egy jó babgulyásra nem lehet nemet mondani, pláne ha a belerakott füstölt paprika ilyen csodálatos ízt és illatot kölcsönöz neki.

Az új tejfölös vödrök már országszerte kaphatóak, mi pedig nagyon hálásak vagyunk érte, hogy végre nem kell feleslegesen nyitogatni a mélyhűtött ételeket.

U.i.: Mi az ásványvizes palackokra is raknánk hasonlót, túl sok emberrel esett már meg reggel, hogy "VÉLETLENÜL" a pálinkás palackot húzta meg palackozott víznek gondolván.

Ezeket olvastad már?

címlap: Facebook/Millásreggeli

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...