Ez a magyar cukrászda zseniális módon segít a rászorulókon

A tatabányai cukrászda már többször is bebizonyította, mennyire emberséges, ha a rászorulókról van szó.

A Tatabányán található Roberto Cukrászda már többször is felhívta magára a figyelmet nemes felajánlásaival. Először akkor mutatták meg, mennyire emberségesek, amikor a Reviczky Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész által megálmodott álomdesszertből, a tiramisuból minden egyes eladott darab után 100 forinttal támogatták a tatabányai Segítő Kéz a Kutyákért Egyesületet. Most pedig itt egy újabb nemes gesztus, amivel a rászorulókat segítik.

A napokban szélsebesen kezdett elterjedni az interneten a legújabb felajánlásuk, melynek keretében zárás után megmaradt finomságokat tettek egy dobozba a bolt elé, sokatmondó megjegyzéssel: „Ha éhes vagy, vigyél egy csomaggal. Jó étvágyat kívánunk, Roberto cuki csapata.”

Megmaradt finomságokat találtok a cuki előtt, zárás után. (19:00) 🙂 Vigyétek el bátran❣️🤗🤗

Közzétette: Roberto cukrászda Tatabánya – 2021. április 16., péntek

A cukrászda a Sokszínű vidéknek elárulta, hogy a felajánlás alkalmi, a jövőben hetente egy alkalommal tervezik majd a jótékonykodást.


Még több cikk, ami érdekelhet az oldalunkon:

Címlapkép: Facebook

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...