Ez a magyar cukrászda zseniális módon segít a rászorulókon

A tatabányai cukrászda már többször is bebizonyította, mennyire emberséges, ha a rászorulókról van szó.

A Tatabányán található Roberto Cukrászda már többször is felhívta magára a figyelmet nemes felajánlásaival. Először akkor mutatták meg, mennyire emberségesek, amikor a Reviczky Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész által megálmodott álomdesszertből, a tiramisuból minden egyes eladott darab után 100 forinttal támogatták a tatabányai Segítő Kéz a Kutyákért Egyesületet. Most pedig itt egy újabb nemes gesztus, amivel a rászorulókat segítik.

A napokban szélsebesen kezdett elterjedni az interneten a legújabb felajánlásuk, melynek keretében zárás után megmaradt finomságokat tettek egy dobozba a bolt elé, sokatmondó megjegyzéssel: „Ha éhes vagy, vigyél egy csomaggal. Jó étvágyat kívánunk, Roberto cuki csapata.”

Megmaradt finomságokat találtok a cuki előtt, zárás után. (19:00) 🙂 Vigyétek el bátran❣️🤗🤗

Közzétette: Roberto cukrászda Tatabánya – 2021. április 16., péntek

A cukrászda a Sokszínű vidéknek elárulta, hogy a felajánlás alkalmi, a jövőben hetente egy alkalommal tervezik majd a jótékonykodást.


Még több cikk, ami érdekelhet az oldalunkon:

Címlapkép: Facebook

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...