Magozz meggyet pofonegyszerűen!

Ha befőttet teszel el, ha meggyes sütit sütsz, akkor ezt a zseniális meggymagozási technikát érdemes elsajátítanod!

A cseresznyés és meggyes sütik legnagyobb hátránya, hogy azt a fránya gyümölcsöt ki kell magozni, és ha nincsen ehhez való, spéci szerkezetünk, hanem az ujjainkkal próbálunk ügyeskedni, akkor egyrészt szétroncsoljuk a gyümölcsöt, másrészt fröcsköl is rendesen. Hát kérem szépen, erre is létezik egy újabb "miért nem nekem jutott eszembe" típusú, pofonegyszerű megoldás. Semmi más nem kell hozzá, mint egy üres – lehetőleg boros – üveg és egy erősebb szívószál (vagy egy evőpálcika, amivel az úriember is csinálja). A videóban ugyan cseresznyével reprezentálják a módszert, de meggyhez is tökéletes, nézzétek csak:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 könnyű nyári ebéd, ami 20 perc alatt megvan az...

Nyáron, amikor a hőmérő higanyszála az egekbe szökik, mindenki könnyed és gyors ebédre vágyik. Az airfryer tökéletes eszköz a nyárias fogások elkészítéséhez, hiszen mindössze 20 perc alatt ízletes, könnyű ételeket varázsolhatunk az asztalra.