Mágikus mandalák organikus ételekből

Az ételek elkészítése a legjobb esetben kikapcsolódás és terápia. Egy holland lány ennél tovább ment: meditatív állapotban készít mandalákat, kizárólag bio alapanyagokból! 

Az Amszterdamban élő Wieteke Koolhof szenvedélye, hogy segítse és inspirálja az embereket. Hivatása is ehhez kapcsolódik: a holland lány szabadúszó öko-életmód-coach-ként és designerként dolgozik különböző projekteken, amelyek szerinte művészeti és tervezési háttérrel mindennapjainkat teszi boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá. Wieteke életvitele mára egyet jelent a tudatos táplálkozással, az organikus (bio) ételek termesztésével és gondozásával, és a fenntartható fejlődés hirdetésével. Elmondása szerint, így saját életmódja mára maga számára is több, mint inspirációs forrás.

A holland designer egyébként már régóta vonzódik a tiszta összetevőkhöz (bio alapanyagokhoz) és a geometrikus műalkotásokhoz, amiket aztán szerves élelmiszerek felhasználásával öntött mágikus mandala formákba.

A csupa természetes alapanyagokból készülő mandaláinak alapanyagait egyébként ő maga gondozza és termeli (ezzel is ösztökélve mindenkit a tiszta ételek fontosságára), műalkotásainak készítését pedig egy fantasztikus, meditatív utazásként éli meg.

Nézd meg a holland lány organikus ételekből készült mandaláit, amik téged is új energiákkal és életteli örömmel töltenek fel!

De mik azok a mandalák?

A "mandala" szó a szanszkrit nyelvből ered és szent vagy mágikus kört jelent. Energetizáló hatásúak, amelyek lendületet adnak és segítenek céljaid elérésében. Hangulatossá teszik a környezetet, gyógyító erejük van. Mindig új erőt nyerhetsz, ha ránézel.

(via design4awareness)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...