13 mennyei madártej, ha pillekönnyű desszertre vágysz

A madártej könnyű, krémesen lágy desszert, amit gyermekkorunkban bőszen kanalaztunk a mamánál. Készítsünk a klasszikustól eltérő változatokat is!

Madártej gyerekkorotokból? A szátokban van az íze, igaz? Nos, ha véletlenül elhalványultak az emlékeitek, most hozunk 13 szuper madártejreceptet, amit vétek lenne nem sorba venni, és elkészíteni! Kanalazásra fel!

  1. 1.

    Madártej Glaser konyhájából

  2. 2.

    Klasszikus madártej

  3. 3.

    Madártej 1.

  4. 4.

    Madártej Helga konyhájából

  5. 5.

    Madárfütty -Madártej másképp

  6. 6.

    Nyári madártej erdei bogyósokkal

  7. 7.

    Tojáslikőrös madártej

  8. 8.

    Madártej Katharosz konyhájából

  9. 9.

    Pumpkin spice madártej

  10. 10.

    Vaníliás madártej Szapbeától

  11. 11.

    Madártej Rezeda konyhájából

  12. 12.

    Tavaszi madártej

  13. 13.

    A tökéletes madártej

Még több madártej vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Díszített focaccia sajtkrémes alappal

Én a tésztából tettem el egy darabot, és fonást is készítettem rá. Tetszőlegesen díszítettem, saját ötlet alapján. Nagyon finom ízt ad neki a rozmaringág. Úgy összességében az ...

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!