Lizzo ismét bebizonyítja a nőknek, hogy minden alak tökéletes

Az énekesnő nemrégiben fehérneműs képet posztolt, mely igazi felüdülés minden nő számára, akinek nincs tökéletes modellteste. Azaz gyakorlatilag mindenkinek.

Lizzo mindig is elítélte a body shaminget, azaz a testszégyenítést, így rendre fogalmaz meg erős kritikát a beszólogatókkal szemben, és igyekszik minél több testpozitív tartalmat gyártani oldalaira. Nemrégiben is egy olyan fotósorozatot posztolt ki az Instagramjára, melyen jól láthatóak a testi „hibái”.

A képeken Lizzo egy szürke bugyit és hozzá passzoló sportmelltartót visel, melyen középen van egy kivágás.

De nyilván nem a fehérnemű miatt izgalmas ez a sorozat, hanem hogy Lizzo őszintén megmutatta striáit, amiket láthatólag büszkén visel.

Ezt követői is értékelték, rengeteg dicsérő kommentet és közel 800 ezer lájkot kapott. Mi azért vagyunk nagyon hálásak neki így a nyár kezdetén, mert Lizzo ismét bebizonyította: minden test gyönyörű úgy, ahogy van!

Címlapkép: Instagram


Még több testpozitív tartalom:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...