Liptai Claudia teljesen új szerepben mutatja meg magát - így még biztosan nem láttad őt!

A műsorvezető lelkesen kezdett bele a közös munkába az egyik hazai áruházlánccal.

Manapság minden áruházláncnak van egy híres arca. A Lidlnél Széll Tamás főz sztárokkal, a CBA-ban Bach Szilvia rappel üzletvezetőként, a Sparnak Ördög Nóri segített be néha, és most itt van Liptai Claudia, aki a Reálnál tölt be valami hasonló pozíciót.

Liptai Claudia az Instagram oldalán számolt be az új szerepéről:

"Több, mint megtisztelő, ha egy akkora nagyvállalat, mint a Reál Hungária Kft. felkéri az embert arra, hogy a cégcsoport teljes megújulásának élére álljon és közvetítse azt. Kiváltképp, ha kiderül, hogy ez a döntés nem személyes szimpátia, hanem egy fogyasztói kutatás eredménye. Lelkesen kezdek bele a közös munkába. Köszönöm a lehetőséget!" - írja a műsorvezetőnő az új munkájáról. Nemsokára kiderül, hogy a Reál háziasszonya lesz-e olyan híres, mint Kasszás Erzsi, vagy Icuka.

Liptai Claudia tavaly december jelentette be, hogy otthagyja a TV2-t, de a csatorna Idén például a Séfek séfe című gasztroműsorban láthatjuk őt műsorvezetőként.

Ezeket olvastad már?

Címlapfotó: Facebook

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...