7 szaftos-ujjszopogatós lilakáposztás húsétel

Ha a krumpli és a rizs is kezd uncsi lenni, gondolj a lilakáposztára, főleg télen, hiszen a nehezebb húsok, sültek mellett szezonálisan is tökéletes választás. Párold, fűszerezd, fogyaszd egészséggel!

A vörös- vagy lilakáposzta párolva, húsok mellett (is) kiváló és közismert köret. Őrület finom tud lenni kacsa- és libacomb mellett, szóval hoztunk is pár húsos receptet lilakáposztával:

  1. 1.

    Lilakáposztás-boros csirkecomb

  2. 2.

    Rozé kacsamell kétkáposztás kockával

  3. 3.

    Ropogós kacsacomb és kacsamell párolt vöröskáposztával és petrezselymes burgonyával

  4. 4.

    Sült libacomb hagymás krumplival és párolt vörös káposztával

  5. 5.

    Sült kacsacomb pezsgős párolt káposztával és hagymás burgonyával

  6. 6.

    Libacomb sütőtökkel és házi röszti burgonyával

  7. 7.

    Narancsos kacsa meggyes-káposztás rétessel

Még több lilakáposztás tipp itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...