Új áruházat nyitott a Lidl, mutatjuk, hol!

A helyiek már reggel 6 órakor sorban álltak, hogy elsőként juthassanak be az új Lidl áruházba.

A Szegedtől nagyjából 55 kilométerre lévő vajdasági kisváros, Zenta 18 ezer lelket számlál, és immár a frissen nyílt Lidl a legnagyobb boltja, hiszen a településen eddig csak helyi közértek és a környéken ismert bolthálózatok voltak – számolt be a hírről a Telex oldala.

Új Lidl áruház nyitott!

A Lidl nyitása miatt körülbelül száz ember jelent meg, akik bevásárlótáskáikkal együtt már reggel 6 órakor sorban álltak. A hálózat legközelebbi üzlete ugyanis 40 kilométerre, fekszik Óbecsén.

A munkálatokat a cég tavaly májusban kezdte meg a helyi buszállomás helyén, decemberre pedig nagyjából meg is voltak az építkezéssel.

A beruházás keretein belül épült egy 1400 négyzetméteres bevásárlótér és a 110 autónak helyet adó parkoló.

A csütörtöki nyitásra a szerbiai Lidl áruház színes lufikkal, zenével, egy csibejelmezes figurával valamint akciós katalógussal várta a legelső vásárlókat. A polcokon is rengeteg leárazott termék kapott helyet, amik főleg a cég saját márkás termékei voltak.

Ami pedig azokat a fránya árakat jelenti, a Szegeder újságírója látott 800 grammos kenyeret 515 forintnak megfelelő dinárért, ez a kenyér itthon 900 forint lenne.

A fél kilós zsemlemorzsa 420 forint, ami 165 forinttal drágább, mint a hazai. A darált sertéshús 2580 forint körül alakul, ami Magyarországon 800 forinttal olcsóbb az árstop miatt.

Főzz, értékelj és nyerj, vadonatúj játékunkban hasznos ajándékok várnak!

Forrásunk volt.


Ezek a hírek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...