Nem drágábbak többé a vegán termékek a Lidlben

A Lidl hatalmas árcsökkenést jelent be, melynek különösen a vegánok, illetve a különböző érzékenységgel rendelkezők örülnek majd.

A fenntartható fogyasztás és táplálkozás érdekében a Lidl csökkentette több sajátmárkás Vemondo vegán élelmiszerének árát. Ennek köszönhetően a vegán termékeiket ugyanannyiért lehet majd megvásárolni, mint állati eredetű megfelelőjüket.

Nem drágábbak többé a vegán termékek a Lidlben

A Lidl azon dolgozik, 2025-ig a tudatos életmódhoz a legjobb termékválasztékot kínálja a vásárlóknak. A cégcsoport azért is szánta el magát az árváltoztatásra, mert jellemzően eddig az alternatív opciók drágábbak voltak a boltokban, mint az állati eredetűek. A termékek között szerepel pizza, sonka, sajt, zabital, zabtejszín és vegán joghurt is.

Ha pedig úgy döntöttél, hogy beszerzed bármelyik alapanyag egyikét, akkor mutatjuk, mit főzz belőle:

Mentes rakott krumpli

Rakott krumpli mentes módra, hogy ne csak a mindenevők élvezzék a másnap is szaftos, maradékmentő fogást. Semmi olyat nem spóroltunk ki belőle, ami az eredeti recepthez ne kellene, csak ...

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...