A raguleves a levesek világának nehézfiúja. Testes és tápláló, a saját lábán is megáll, így egy teljese értékű ebéd vagy vacsora főszereplője is lehet. A ragulevesek közös tulajdonsága, hogy valamilyen krémes tejtermékkel - tejföllel, tejszínnel vagy joghurttal - sűrítik, illetve az is, hogy tartalmaz valamilyen húst, leggyakrabban combhúst. De a lehetőségek tárháza innentől megnyílik előttünk, használhatunk szinte bármilyen húst, sőt, a fűszerek tekintetében is hatalmas a mozgásterünk.
A levesek nehézfiúja: a raguleves
Gazdag, laktató és krémes, mi az? Eltaláltátok, a ragulevesekről, ezekről a sokszínű, önmagukban is teljes étkekről van szó. Íme a ragulevesek világának keresztmetszete!
A raguleves a levesek világának nehézfiúja. Testes és tápláló, a saját lábán is megáll, így egy teljese értékű ebéd vagy vacsora főszereplője is lehet. A ragulevesek közös tulajdonsága, hogy valamilyen krémes tejtermékkel - tejföllel, tejszínnel vagy joghurttal - sűrítik, illetve az is, hogy tartalmaz valamilyen húst, leggyakrabban combhúst. De a lehetőségek tárháza innentől megnyílik előttünk, használhatunk szinte bármilyen húst, sőt, a fűszerek tekintetében is hatalmas a mozgásterünk.