9 tipikus, tartalmas vasárnapi leves, ami békésen eltelít

Egy hatalmas tányér tartalmas levessel mi már maradéktalanul boldogok vagyunk, főleg, ha vasárnap kanalazhatjuk, amikor kis pihenés is kijárhat utána.

A tartalmas levesek a világ legjobb ételei közé tartoznak: megfőzni őket egy zen-utazással is felér, elfogyasztani őket maga a boldogság, plusz előnyük pedig, hogy elég utánuk egy desszert, sőt, talán még az sem szükséges. Melyik tartalmas leves a választottad?

  1. 1.

    Babgulyás

  2. 2.

    Bajai halászlé házi gyufametélttel

  3. 3.

    Konok kunok gulyásleves

  4. 4.

    Mexikói zöldségleves tortillával és tequilával

  5. 5.

    A (majdnem) eredeti Újházi-tyúkhúsleves

  6. 6.

    Hagyományos babgulyás

  7. 7.

    Magyaros burgonyagombóc-leves

  8. 8.

    Kolbászos lebbencsleves

  9. 9.

    Tradicionális gulyásleves

Még több tartalmas leves itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...