Levágta saját ollóját a rák, amikor élve tették szegényt a levesbe, nézd!

Ilyet még tényleg sose láttunk. A rák, aki a saját életét menti meg, mikor élve dobják a forró levesbe: levágja saját ollóját.

Azt tudjuk, hogy homárokat, tengeri kütyüket előszeretettel főznek meg élve különféle, leginkább távol-keleti konyhákon. Az ezt az eléggé embertelen szokást elfogadó éhes fogyasztó viszont nem feltétlen van felkészülve arra, hogy a folyami rák kisebb bosszút álljon, amiért elevenen próbálják megfőzni. Sőt, nem is bosszú ez: életösztön. Az alábbi felvétel elvileg egy kínai étteremben készült, és azt a pár másodpercet rögzíti, ahogy a levesbetétnek szánt rákocska egyik ollójával levágja a másik ollót, hogy szabadulhasson a forró léből. (Mivel a levágott végtag vélhetően lebénult.)

RECEPTAJÁNLÓ:

Viszont 2 jó hírünk is van:

1. A rákok képesek visszanöveszteni a végtagjaikat.

2. A videó készítője állítólag befogadta otthoni akváriumába a rákocskát, és nem tervezi megfőzni.

NÉZZÉTEK A VIDEÓT:

Mit szóltok? Van benne lélekjelenlét, mi?

...és ezeket láttad?

Ezeket olvastad már?

via 444

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...