Azt tudjuk, hogy homárokat, tengeri kütyüket előszeretettel főznek meg élve különféle, leginkább távol-keleti konyhákon. Az ezt az eléggé embertelen szokást elfogadó éhes fogyasztó viszont nem feltétlen van felkészülve arra, hogy a folyami rák kisebb bosszút álljon, amiért elevenen próbálják megfőzni. Sőt, nem is bosszú ez: életösztön. Az alábbi felvétel elvileg egy kínai étteremben készült, és azt a pár másodpercet rögzíti, ahogy a levesbetétnek szánt rákocska egyik ollójával levágja a másik ollót, hogy szabadulhasson a forró léből. (Mivel a levágott végtag vélhetően lebénult.)
RECEPTAJÁNLÓ:
Viszont 2 jó hírünk is van:
1. A rákok képesek visszanöveszteni a végtagjaikat.
2. A videó készítője állítólag befogadta otthoni akváriumába a rákocskát, és nem tervezi megfőzni.
NÉZZÉTEK A VIDEÓT:
Mit szóltok? Van benne lélekjelenlét, mi?
...és ezeket láttad?
Ezeket olvastad már?
Miért, de miért? Ezt kérded majd, ha meglátod ezt a...
Van az úgy, hogy nem sikerül, aminek nekiállsz a konyhában...na de ennyire nem??? Ezektől a fotóktól rögtön jobb szakácsnak érzed majd magad...
Brecz JuditAz ananász az új tányér, és döbbenetesen jól néz ki...
Ha szereted az ananászt, imádni fogod ezt az új hülyeséget - emberek ugyanis kivájt fél ananászokból eszik a reggelit, ebédet vagy vacsit, esetleg fagyit. És sajnos csodásak!
Brecz JuditÍgy kell gránátalmát pucolni - az eddigi leghatékonyabb "mit hogyan"...
Ha szoktál gránátalmát venni, de mindig megszenveded a megpucolását - amit megértünk - , most figyelj, ez tényleg segíteni fog!
Brecz Juditvia 444