Less be Jennifer Lawrence konyhájába!

Jennifer Lawrence méregdrága Beverly Hills-i otthonában reméljük nem gyújtja magára a konyhát úgy, ahogy azt az "Amerikai botrány" című filmben tette.   

Jennifer Lawrence még 2013-ban vette meg Beverly Hills-i otthonát több, mint 8 millió dollárért. Az elegáns, fákkal övezett házat szépen befutotta a borostyán, az árnyas kertben egy medence is helyet kapott. A házban 5 hálószoba és ugyanennyi fürdőszoba van több, mint 500 négyzetméteren. A legnagyobb és legelegánsabb hálószobát egy külön cipőtartó polccal felszerelt, járható gardrób és egy márványfürdőszoba egészíti ki.

A ház kertje

A színésznő konyhája "franciásan" elegáns, hófehérre és márványra hangolt belső terekkel csábít főzőcskézésre. Nem mindennapi részlet a márványból készült mosogatókagyló.

A színésznő konyhája

A kis kastélykának is beillő ház egy különleges, saját biztonsági őrrel védett környéken van. Itt lakik Nicole Kidman és Keith Urban, Javier Bardem és Penelope Cruz, de Cameron Diaznak is van itt háza.

A színésznő nappalija
Elegáns háló...
...és a hozzá tartozó márványfürdőszoba...
...és a járható gardrób

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Egy darab eper ára 3000 forint! Mit tudhat ez a gyümölcs?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...