Lépj be Angelina Jolie 25 millió dolláros otthonába - a színésznő konyhája túl egyszerű!

Fényűzés és luxus magas foka, természetesen Angelina Jolie-módra!

Angelina Jolie, Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő los angeles-i otthona Los Feliz városnegyedben található, és természetesen egy sarka sem nélkülözi a luxust, vagy egy helyiség azért akad….!

A 7500 négyzetméteren fekvő fő ház egy óriási felújításon esett át a közelmúltban. Az épület fő, és eredeti elemeit természetesen megőrizték, csak modernizálták, hogy az minden tekintetben megfeleljen Angelina és gyerekei igényének.

Csodálatos, tágas előtér várja a belépőt:

Az épületben könyvtár is található, a kert elmaradhatatlan tartozéka pedig a medence:

Azért a nappaliban is elnyújtóznánk:

A konyha pedig számunkra kicsit meglepő.

Az egész házban a magas minőségű anyagok és burkolatok kiszúrják az ember szemét már első látásra is, a konyha viszont rettentő egyszerű, nagy ablakokkal, sok tárolószekrénnyel, egy apróbb konyhaszigettel, tetőtől-talpig fehérben. Megmondjuk őszintén, valahogy nem illik bele ebbe a miliőbe Angelina, ahogy reggelit készít a gyerekeknek. Ti el tudjátok őt képzelni ebben a házban?

Ezeket olvastad már?

via és via

Címlapfotó: NurPhoto / Getty Images

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...