7 izgalmas sült lepényke, mely főétel és köret is lehet

Sokkal izgalmasabb ételek is vannak, mint amennyit egy átlag háztartásban pörgetünk a saját (képzeletbeli?)receptfüzetünkből: miért ne adnánk egy esélyt a héten mondjuk a különféle sós lepényeknek? Lessétek meg az izgalmas recepteket!

Tepsiben vagy serpenyőben sült lepényeket mutatunk, melyeket a tócsni- és zöldségfasírt-kedvelők is szeretni fognak, hiszen egészen képlékeny a műfajok közti határvonal. Melyik lepény tetszik? Vegán cukkinis? Csicseris? Burgonyás? Kapros?

  1. 1.

    Vegán cukkinilepény

  2. 2.

    Somun lepénykenyér, amibe minden jót beletölthetsz

  3. 3.

    Olasz csicserilepény – farinata di ceci

  4. 4.

    Csicseris-burgonyás lepénykenyér

  5. 5.

    Török ihletésű burgonyás cukkinilepénykék

  6. 6.

    Elronthatatlan kapros-túrós lepény

  7. 7.

    Reggeli sajtos maceszlepény

Még több lepény receptje itt vár!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...