Lehet, hogy eddig rosszul etted a kukoricád? Ettől a trükktől ámul és bámul most mindenki

Itt egy módszer arra, hogyan kerülheted el, hogy a kukoricaszem héja a fogaid közé ragadjon.

Felejtsünk el mindent, amit eddig a kukoricaevésről tudtunk! Itt egy új trükk, ami egy japán twitterezőtől származik, és amit sorra osztanak tovább a netezők.

https://twitter.com/alovesun/status/878931056958648321

Ezzel a módszerrel elkerülhető, hogy a kukoricaszem héja a metszőfogak közé ragadjon, illetve hogy a csövön maradékot hagyjunk. A trükköt a BuzzFeed is letesztelte:

A videó alapján A módszer egyszerű, csupán ezeket a lépéseket kell követni:

  1. Főzzük meg a kukoricát!
  2. Először csináljunk egy kis helyet, szedjünk le egy sornyi kukoricát a csőről!
  3. Tegyük rá a hüvelykujjunkat a rés melletti sorra, és húzzuk az üres járat felé!
  4. Együk meg a leszedett kukoricaszemeket!

Természetesen, ha nem tetszik az ötlet, maradhatunk a régi, jól bevált rágcsálós módszernél is.

...ezeket láttad már?

Ezeket olvastad már?

via Insider.

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...