Lehet, hogy eddig rosszul etted a kukoricád? Ettől a trükktől ámul és bámul most mindenki

Itt egy módszer arra, hogyan kerülheted el, hogy a kukoricaszem héja a fogaid közé ragadjon.

Felejtsünk el mindent, amit eddig a kukoricaevésről tudtunk! Itt egy új trükk, ami egy japán twitterezőtől származik, és amit sorra osztanak tovább a netezők.

https://twitter.com/alovesun/status/878931056958648321

Ezzel a módszerrel elkerülhető, hogy a kukoricaszem héja a metszőfogak közé ragadjon, illetve hogy a csövön maradékot hagyjunk. A trükköt a BuzzFeed is letesztelte:

A videó alapján A módszer egyszerű, csupán ezeket a lépéseket kell követni:

  1. Főzzük meg a kukoricát!
  2. Először csináljunk egy kis helyet, szedjünk le egy sornyi kukoricát a csőről!
  3. Tegyük rá a hüvelykujjunkat a rés melletti sorra, és húzzuk az üres járat felé!
  4. Együk meg a leszedett kukoricaszemeket!

Természetesen, ha nem tetszik az ötlet, maradhatunk a régi, jól bevált rágcsálós módszernél is.

...ezeket láttad már?

Ezeket olvastad már?

via Insider.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...