Idegőrlő a legújabb kihívás, pedig csak egy tojást kell meghámozni

Akár egy-két órán keresztül is eltarthat, mire sikerül teljesíteni a kihívást, amelyben egy nyers tojást kell meghámozni.

Érdekes internetes kihívás terjed a közösségi oldalakon, amely igencsak próbára teszi a résztvevők türelmét és kézügyességét: nyers tojást kell pucolni – írja az nlc.hu.

A nyers tojáspucolás olyannyira nehéz feladat, hogy általában az orvosok és fogorvosok csinálják, hogy fejlesszék sebészeti készségeiket. Az utóbbi időszakban azonban a TikTok-felhasználók is rákaptak erre a cseppet sem egyszerű feladatra. A videókat az #EggPeelChallenge hashtag alá töltik fel a felhasználók.

@livsiemarie #eggpeelchallenge ♬ Spongebob writes an essay - lastmanstanley

Akik megpróbálják teljesíteni a kihívást, azok többnyire bevetnek valamilyen segédeszközt, a legtöbbször csipesszel, fogpiszkálóval vagy körömágybőr-visszatoló eszközökkel próbálkoznak.

@thatonegirlwithdogs What should I try next? #eggchallenge #eggpeelchallenge #foryoupage #cashapp13plus #greenscreenvideo ♬ Own Brand Freestyle - FelixThe1st & Dreya Mac

Ennek ellenére így is sokaknak nem sikerül, hiszen kipukkad a tojás vékony hártyája.

@benkeysar Egg peeling challenge 🇮🇱 אתגר זריז #egg #eggpeelchallenge #peeling #eggpeelingchallenge #israel ♬ Do It To It - ACRAZE

Persze akadnak olyanok is, akiknek összejön, bár ez akár több órájukba is kerülhet.


Még több kihívás:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...