Ezek a legmenőbb mézeskalácsház-trendek 2021-ben

Ha idén (is?) elkészítenél egy csodás mézeskalácsházat, de ezúttal szeretnél igazán trendi lenni, akkor mutatjuk, mi a menő most.

Mézeskalács-ház rengeteg háztartásban készül az adventi időszakban, hiszen nemcsak a gyerekek lelnek benne nagy örömet, de a felnőttek is. A Magnet.co.uk elemezte a Pinterest adatbázisát, és kiderítette, melyek a legnépszerűbb mézeskalács-házikó trendek 2021-ben.

Faházikó

Valószínűleg ez a trend a népszerű cabincore irányzatból jön, ami a természetes fából készült anyagokat és házikókat részesíti előnyben. Szerencsére ezt a fajtát nem nehéz elkészíteni, csupán a kis „rönkökre” kell nagyobb figyelmet fordítani.

Cukorkás luxusvilla

Ez a mennyei édességpalota a második helyet kaparintotta meg magának. Ezzel már kicsit több feladatod lesz, hiszen különböző színű mázakat kell készítened, és sokkal több édességre is szükséged lesz.

Jancsi és Juliska házikója

A dobogó harmadik helyét ez a klasszikus formájú süti szerezte meg, amit színes cukorkákkal varázsolhatsz igazán vidámmá.

Középpontban a természet

Az idei, természetből vett elemekkel való dekorációs trendeket követi ez a visszafogott, esztétikus, növényi ágacskákkal dekorált mézeskalács-házikó.

Behavazva

Ha nem elégszel meg egyetlenegy házzal, akkor készíts egy egész falut. Ezzel garantáltan lenyűgözd majd az egész családot, ráadásul ez nemcsak nagyon finom, de igazán impozáns látványt is nyújt.

Forrásunk volt.


Még több karácsony:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...