Legjobb piskótasütési praktikáink!

Mindenki mást mond. Te kinek a receptje alapján sütsz piskótát? Ha most kezdesz hozzá, és egy kicsit bizonytalan vagy, a legfontosabb praktikákat összegyűjtöttük neked!

Ahány tojás, annyi evőkanál liszt? Kell bele sütőpor vagy mégsem? Akkor mitől lesz olyan szép magas a tészta? Hogy nem ragad a formához? Hogyan szeleteljem, ha nem akarok vele morzsálni? Millió kérdés merül fel a piskótasütése előtt. Ha nincs egy jól bevált nagyirecepted, akkor most megosztunk veled pár alapszabályt és elkészítési lehetőséget. Fogadd meg őket, vagy kérj tanácsot piskótasütésben jártas rokonaidtól, és kezdj hozzá azonnal!

Még több piskótareceptért kattints ide!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Egyszerű csokis perec

Igen, ezt a retro édességet otthon, a saját konyhánkban is elkészíthetjük: omlós tésztája, roppanós csokiborítása rögtön visszarepít minden beleharapót a rég elfeledett ...

Sajtos perec omlósan

A legédesebb sós vendégváró receptjét találhatjuk itt: a klasszikus sajtos perecét. Omlós tésztából készül, kiszúrásához egy különleges forma kell, de ezt leszámítva ...

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...