Legjobb fánksütési praktikáink

Eljött a farsangi szezon és a duci, szalagos fánkok ideje. De vajon milyen olajban süssük őket, hogy ne kelljen három napig szellőztetni utána? Most mindenre választ kapsz!

A hagyományos szalagos fánk bő olajban sül és könnyű, lyukacsos a tésztája. Biztosan felnyitunk hozzá egy üveggel a nagyi által készített, félve őrzött baracklekvárok közül, és nem sajnáljuk a porcukrot sem a tetejéről. Ilyenkor nem számoljuk a kalóriákat, átadjuk magunkat az ízek élvezetének. Kivárni, hogy kihűljön? Teljes képtelenség! Jöjjön néhány megszívlelendő tanács: miként készítsünk tökéletes fánkot, és hogyan őrizzük meg lakásunk jó levegőjét az olajszag ellenében. Sőt, alaprecepteket kínálunk!

Ezeket olvastad már?

Olvastad már?

Top 9 háztartási praktika

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...