A legjobb élő Facebook-edzések és tornák, amikhez csatlakozhatsz

Szerencse nálunk is egyre népszerűbbek az elő edzések, amiket a laptop előtt tudsz teljesíteni. Mi most összeszedtük a legjobbakat neked.

Jóga Cosmo módra

A Yogasecret Studio és a Cosmo.hu összefogott, hogy kellően átmozgasson és lelazítson egy 60 perces jógafoglalkozással. Minden nap 18:00-tól élőben jógázhattok velük a Cosmo.hu Facebook-oldalán!

Kemény aerobic

Rubint Réka heti 3-szor, kedden, csütörtökön és szombaton tart kemény aerobic-edzéseket Facebook-oldalán, amikhez a legtöbbször semmi másra nincs szükséged, csak az akaraterődre. Az egy órás edzés teljesen átmozgat majd, másnap pedig garantált az izomláz.

BodyART a négy fal között

Indítsd a hétfőt egy 50 perces BodyART-edzéssel, amit az Activé FiberShake szervezett. Ennek a mozgásformának köszönhetően eljuthatsz a teljes lelki megnyugváshoz és kikapcsolódáshoz a gyakorlatok és a légzés összekapcsolásának köszönhetően.

Karanténtánc

Matteo Martins Gomes táncos minden nap 19.00 órától tart élő belejelentkezést kispesti nappalijából, ahol különböző stílusokat, ritmusgyakorlatokat mutat be, egészen az alapoktól. Alig bírod majd kivárni, hogy másoknak is megmutasd a frissen szerzett tudásod.

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...