Legjobb élesztős praktikáink

Nemsokára itt a karácsonyi sütik ideje – vásároljatok friss élesztőt a bejglisütéshez! De vajon tudjátok, hogyan válasszátok ki a legmegfelelőbbet? Mi segítünk!

Az élesztő egy természetes csodaszer – használatával a begyúrt tészta szobahőmérsékleten csodálatosan megkel. Kenyerek, péksütemények és más kelt tészták alapvető hozzávalója. A karácsonyi nagy sütés előtt egy-két praktikus tanáccsal kedveskedünk nektek, miként vásároljatok friss élesztőt, és hogyan használjátok, hogy ne okozzon gondot a felfuttatás, se a tárolás. Olvassátok, használjátok saját háztartásotokban az általunk összegyűjtött tudományt!

Ezeket olvastad már?

Még több kelttészta-receptet itt találsz!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...