A legfinibb babaételek 6-24 hónapos korig

A hozzátáplálás időszaka mindig izgalmas, főleg eleinte - mire hogy fog reagálni a kicsi, mit utál és mit imád majd. Tippeket hoztunk 6-24 hónap közötti babáknak!

  1. 1.

    Brokkolifőzelék

  2. 2.

    "Fehér" finomfőzelék babáknak

  3. 3.

    Cukormentes szupergyors zabpehelytallérok

  4. 4.

    Banános-vaníliás chia magos joghurt

  5. 5.

    Finomfőzelék kukoricával

  6. 6.

    Joghurtos sárgarépafőzelék babáknak

  7. 7.

    Bolognai babáknak

  8. 8.

    Kelkáposzta-főzelék baba-mama barát módon

  9. 9.

    Fincsi cukormentes kókuszgolyók banánból

  10. 10.

    Gesztenyés krumplipüré babáknak

  11. 11.

    Sütőtökpüré babáknak 4. - tápszeres

  12. 12.

    Házi babapiskóta

  13. 13.

    Kekszes-almás túrókrém babáknak

  14. 14.

    Babadesszert - Meggy banánnal főzés nélkül

  15. 15.

    Almapüré Glaser konyhájából

  16. 16.

    Paradicsomos cukkinifőzelék babáknak

  17. 17.

    Rizses sütőtökpüré babáknak

  18. 18.

    Mandulabundás, sütőben sült brokkoli babáknak

  19. 19.

    Kelbimbó almával babáknak

  20. 20.

    Sajtos rúd Szewi konyhájából

  21. 21.

    Datolyás-kókuszos cukormentes zabpelyhes muffin

  22. 22.

    Egészséges avokádós-túrós csokikrém

  23. 23.

    Hagymás édesburgonyapüré babáknak

  24. 24.

    Joghurtos-petrezselymes burgonya babáknak

  25. 25.

    Főtt csirkehús zöldségekkel csőben sütve

  26. 26.

    Tejfölös-rizses-répás karfiolfőzelék

  27. 27.

    Kefirkovászos krumplis kenyér

  28. 28.

    Sajtos tallér ahogy limia készíti

  29. 29.

    Krémes citrompuding

  30. 30.

    Zabpehelylisztes amerikai palacsinta

  31. 31.

    Almás-sajtos csirkemell hagymás krumplival

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...