6 étel, amit tegyél lecsóssá a nyár és saját magad örömére

A nyár a lecsóról szól, ez nem vitás – a paradicsom-paprika házasítást azonban nemcsak magában vagy rizzsel élvezhetjük, hanem bevethetjük más fogások készítése során is. Lecsósítsunk mindent!

A lecsónak megvan az a szerencsés és kedvelhető tulajdonsága, hogy ízét, aromáját igen könnyű másokhoz illeszteni. Kiválóan illik tésztákhoz, húsokhoz, egyéb zöldségekhez, egyszóval nagyjából mindenhez, amit csak ki tudunk találni. Ráadásul kirobbanóan nyári hangulata lesz az összes fogásnak, amiben együtt megjelenik a paprika és a paradicsom – készítsünk hát mindent lecsóból, lecsóval, lecsósan!

Nézd meg galériánkban a lecsózható étkek listáját!

Néhány recept a kezdéshez:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több isteni, nyári receptötlet, amit ne hagyj ki:

Címlapról ajánljuk